Başlıkta dabahsettiğim gibi bu 2 bölümü siteme eklemek istiyorum fakat henüz çözemedim panelde bulamadım nereden yaptığımızı bilen var mıdır ?
Etiket oluşturma ve Kullanım şartalarını ekleme
CanBudak Etiket oluşturmak için admin panelden Tags eklentisini incelemeniz gerekmektedir.
Eklenti indirmenize gerek yok. Hali hazırda yüklü geliyor.
Sayfalar oluşturup yayınlamak istiyorsanız (örneğin: FlarumTR Kullanım Şartları) bunun için FoF Pages eklentisini kullanmanız gerekmektedir.
Bu sayfalara menüde link vermek istiyorsanız FoF Links eklentisini kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim son olarak bu renk ve simgeleri soruyor bunlar flaruma özel mi yoksa diğer sitelerden bulduğumuz kodlarda olur mu ?
admin panelinde eklenti çıkmıyor. Üstteki yol ile bunu yaptım bir sorun olabilir mi ? Eklenti FoF Pages şeklinde gelecekti değil mi ?
CanBudak Eklentiyi aşağıdaki konuda bulunan indirme kodu ile terminalden yükledikten sonra sitenizin admin paneline ilerleyip aktifleştirmeniz gerekmektedir.
https://extiverse.com/extension/fof/pages
Daha sonra eklenti ayarlarından sayfa ekleyip kullanabilirsiniz. Eklenti görünmüyorsa siteyi yenileyin veya önbellek silin.
Indirme komutunu terminalde doğru yerde çalıştırdığınıza emin misiniz?
- Düzenlendi
CanBudak Bu iki kodu çalıştırın.
php flarum migrate
php flarum cache:clear
Sitenizin admin panelinde eklenti hala belirmiyorsa Discuss Flarum destek sitesinde yardım konunuzu ingilizce bir şekilde iletin. Çözümü orda sağlarsanız çözümün nasıl gerçekleştiğini lütfen buradan bildirin.
Destek konunuza php flarum info
komutunun çıktısını eklemeyide ihmal etmeyin.