• Destek
  • Java script sayfalara entegre nasıl edilir ?

Can Hocam kaynak dosyaları nerde inanın bilmiyorum. Zaten şu anki kararlı sürümde çalışacağını sanmam onun. Bir hesaba yedekledim onu hatırlıyorum ama hangi hesaba yedeklediğimi hatırlamıyorum. Olmazsa zamanla baştan yazarız. Ama eskiye nazaran işyerinden çok iş geliyor. pandeminin etkileriyle herkes evde olup internetten para kazanmaya uğraştığı için bizim işler zirveye ulaştı. Ama sindire sindire yavaş yavaş kodlarız neden olmasın ki 😂

• Can bunu yanıtladı.

NightKing Aslında bu eklentinin bir alternatifi yapıldı fakat bunun görünümü ve işlevi daha hoş gibi. Sağlık olsun. İyi geceler iyi forumlar dilerim 🗿

Can cok saolun hocam iframe ile baya bi kategori açıcam sayenizde. Bide bu netlify ile görüntüyü veriyoruz belli bir süresi varmı bunu yayınlamanın.

• Can bunu yanıtladı.

Burakcnnar Netlify olmasa bile Github Page araştırabilirsiniz (flarumtr.github.io/reponame) oda aynı işlevi görmektedir. Belirli bir süre bulunmuyor sanırım Netlify’da.

Can hocam başka sorum ise oluşturduğumuz etiketlerden herhangi birinde tıklayınca üyelerin tartışma açacağı soru soracağı sayfalar açılıyor ya örnek flarumtr.com’da olduğu gibi.Bana lazım olan herhangi bir oluşturduğum etikete tıklayınca boş bir sayfa açılsın bunun çözümünü biliyormusunuz

• Can bunu yanıtladı.

Burakcnnar Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım kusura bakmayın ekran görüntüsü ile anlatma şansınız var mı?

Can
            örneğin resimde gözüken pomodoro etiketine tıklayınca (fof pages)'den oluşturacağım bir sayfaya yönlendirilecek.

• Can bunu yanıtladı.

Burakcnnar Flarum’un eklentiler için geliştirilmiş dökümantasyonuna baktığımda javascript dosyalarını artık node.js ile enjekte edebiliyormuşuz. Yani istediğiniz şeyin dökümantasyonu tamamen burada.

Eğer ki bir göz atmak isterseniz Buraya giderek nasıl yapılabileceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular