Java script sayfalara entegre nasıl edilir ?
Can Hocam kaynak dosyaları nerde inanın bilmiyorum. Zaten şu anki kararlı sürümde çalışacağını sanmam onun. Bir hesaba yedekledim onu hatırlıyorum ama hangi hesaba yedeklediğimi hatırlamıyorum. Olmazsa zamanla baştan yazarız. Ama eskiye nazaran işyerinden çok iş geliyor. pandeminin etkileriyle herkes evde olup internetten para kazanmaya uğraştığı için bizim işler zirveye ulaştı. Ama sindire sindire yavaş yavaş kodlarız neden olmasın ki
Can cok saolun hocam iframe ile baya bi kategori açıcam sayenizde. Bide bu netlify ile görüntüyü veriyoruz belli bir süresi varmı bunu yayınlamanın.
Burakcnnar Netlify olmasa bile Github Page araştırabilirsiniz (flarumtr.github.io/reponame) oda aynı işlevi görmektedir. Belirli bir süre bulunmuyor sanırım Netlify’da.
- Düzenlendi
Can hocam başka sorum ise oluşturduğumuz etiketlerden herhangi birinde tıklayınca üyelerin tartışma açacağı soru soracağı sayfalar açılıyor ya örnek flarumtr.com’da olduğu gibi.Bana lazım olan herhangi bir oluşturduğum etikete tıklayınca boş bir sayfa açılsın bunun çözümünü biliyormusunuz
- Düzenlendi
Burakcnnar Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım kusura bakmayın ekran görüntüsü ile anlatma şansınız var mı?
Can
örneğin resimde gözüken pomodoro etiketine tıklayınca (fof pages)'den oluşturacağım bir sayfaya yönlendirilecek.
Burakcnnar https://discuss.flarum.org/d/26380-custom-side-nav-links
Bu eklentiyi kurarak istediğiniz sayfaya o alandan yönlendirme yapabilirsiniz.
Can teşekkürler deneyeceğim
Burakcnnar Flarum’un eklentiler için geliştirilmiş dökümantasyonuna baktığımda javascript dosyalarını artık node.js ile enjekte edebiliyormuşuz. Yani istediğiniz şeyin dökümantasyonu tamamen burada.
Eğer ki bir göz atmak isterseniz Buraya giderek nasıl yapılabileceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.