- Düzenlendi
NightKing tek js değil
NightKing tek js değil
Burakcnnar Hocam sizin ilacınız React’te dökümantasyonuna göz atın. Şimdi pcde değil mobildeyim. Link atardım fakat mobilden zor oluyor. Dökümantasyonunda sayaç ile ilgili dökümanlarda var.
NightKing sadece icon ve emojiler mevcut orayı mı diyorsunuz
videodan bakın hocam. Sayaçın nasıl yapılacağına dair bilgi veriyor.
NightKing yok hocam sayaç üzerinden gitmeyin eklemek istediğim daha birçok şey bu şekilde
fakat ekleyemiyorum ondan bahsediyorum
Burakcnnar Anladım hocam. Ben sayaç yapacaksınız zannettim sadece. Bahsettiğiniz olaya yarın bakacağım şu anda mobildeyim.
NightKing teşekkürler cok iyi olur
Burakcnnar siz tam ne yapmak istediğinizi açık dille yazarsanız şimdiden daha iyi olur. Ne yapmaya çalıştığınızı hala anlayabilmiş değilim çünkü.
NightKing Pages eklentisinde bu codepen linkindeki sayfayı HTML aktif et seçeneği ile göstermek istiyor. Kendisine embed yardımı ile göstermesini tavsiye ettim. Ama tatmin etmedi sanırım.
Daha önce ben eklemeyi denedim fakat sayfa bozuluyor. Siz yarın daha dinç bir şekilde bakabilirsiniz yinede @NightKing .
NightKing yukarıdaki resimde olduğu gibi html-css-.js kodlarını oluşturduğum sayfaya (fof pages ile) içerik olarak atmak istiyorum.
kodların çıktısı bu. fakat sayfamda çalışmıyor
Burakcnnar JS ve CSS kodlarınızı <script> ve <style> kodları yardımı ile tek bir html üzerinde toplayın. ( projeyi export ederek dist klasörüne göz gezdirin. )
HTML aktif et seçeneği ile kodlarınızı Pages uzantısındaki sayfanıza eklemeyi deneyin.
Can denemeniz yeter saolun sizede
Burakcnnar https://flarumtr.com/d/3011-site-mapi-nasil-html-den-degistiririm/10
Buna değinmiştim bir önceki tartışma konumuzda. Tüm mesajları ve <script>
<style>
kodları kullanım örnekleri de vermiştim. Kendim taraflı deneyince sayfa bozuluyordu. O anki ruh halime bağlı olarak bazı şeyleri yanlış yapmış olabilirim. Siz isterseniz tekrar bi deneyin.
Can yok malesef bende de aynı oluyor
Burakcnnar Sizin için iframe oluşturdum. Admin arkadaşımızın çözümünü bekleyene kadar işinizi göreceğine inanıyorum.
Pages ayarlarından HTML aktif et seçeneğini aktif hale getiririn.
İçerik kısmına bu kodu ekleyin. Bu kodu github sayfasına yükleyerek netlify ile yayınlıyorum. Uzun soluklu olacağını düşünmüyorum ama şimdilik işe yarıyor gibi.
<iframe src="https://whatismyipadress.netlify.app/" style="border:0px #ffffff none;" name="myiFrame" scrolling="no" frameborder="0" marginheight="0px" marginwidth="0px" height="400px" width="600px" allowfullscreen></iframe>
Can evet ufak ufak hatalar olsada idare ediyor.fakat direk kodlar ile daha sağlıklı olur dediğiniz gibi hocam
Burakcnnar O kodları sayfanın tam olarak neresine ekleyeceğinizi halen merak ediyorum. Sonuç olarak çok özelleştirme yapmazsanız aynı görünümü yakalayacaksınız.
Can eğitim içerikli siteme öğrenciler faydalansın kategori çoğalsın diye hocam sadece o süre olacak başka içerik olmayacak
Burakcnnar Güzel ve yararlı bir düşünce başarılar dilerim ama benim burda bahsettiğim konu bu değil. Özellikle iframe kullanmaktan kaçınmanızın sebebini merak etmekteyim?