durpoy merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim baktım ancak o seçenek yok
Örnek ben tr dil dosyasını indirsem gerekli yere eklesem çalışmazmı eklenti içinde aynı şeyleri yapsam çalışırmı acaba ?
durpoy merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim baktım ancak o seçenek yok
Örnek ben tr dil dosyasını indirsem gerekli yere eklesem çalışmazmı eklenti içinde aynı şeyleri yapsam çalışırmı acaba ?
EchoBilisim Örnek ben tr dil dosyasını indirsem gerekli yere eklesem çalışmazmı eklenti içinde aynı şeyleri yapsam çalışırmı acaba ?
Çalışmaz hocam.
mekici peki bunu nasıl tr yapmam lazım hocam ?
EchoBilisim Senin için en mantıklısı XAMPP ile kurup sonra hostinge taşımak olacak.
mekici tamamdır çok teşekkür ederim peki xamp değilde appserv ile olurmu bu?
EchoBilisim Olur sanırım. Daha önce kullanmadım. MySQL, PHP ve web server varsa olur. PC’ye ayrıca composer kurman gerek.
mekici tamam deneyecem olmazsa dediğiniz gibi xampp kurarım onunla denerim herşey için çok teşekkür ederim
EchoBilisim PHP.ini dosyasında fileinfo uzantısını aktif et
mekici nasıl aktif ediliyor ben baktığımda bu extension=fileinfo şeklindeydi bu şekilde ;extension=fileinfo yaptım doğrumudur ?
EchoBilisim cPanel kullanıcısı iseniz Select PHP Version adı altında, yönetim panelinizde bulabilmeniz gerekiyor.
Can localhost xampp ile kurulum yapmaya çalışıyorum
EchoBilisim Composer kurulumu PC de? Composer Xampp kurulduktan sonra kurulmalı.
mekici onu kurmayı unutmuşum tamam çok teşekkür ederim şimdi oldu sorunsuz indirdi çok teşekkür ederim