durpoy EchoBilisim cPanel arama kutusuna “Terminal” yazınız. Var ise ve Terminalde composer çalıştırılabilirseniz bunları yapmaya geçebilirsiniz.
EchoBilisim durpoy merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim baktım ancak o seçenek yok Örnek ben tr dil dosyasını indirsem gerekli yere eklesem çalışmazmı eklenti içinde aynı şeyleri yapsam çalışırmı acaba ?
mekici EchoBilisim Örnek ben tr dil dosyasını indirsem gerekli yere eklesem çalışmazmı eklenti içinde aynı şeyleri yapsam çalışırmı acaba ? Çalışmaz hocam.
mekici EchoBilisim Olur sanırım. Daha önce kullanmadım. MySQL, PHP ve web server varsa olur. PC’ye ayrıca composer kurman gerek.
EchoBilisim mekici tamam deneyecem olmazsa dediğiniz gibi xampp kurarım onunla denerim herşey için çok teşekkür ederim
EchoBilisim mekici nasıl aktif ediliyor ben baktığımda bu extension=fileinfo şeklindeydi bu şekilde ;extension=fileinfo yaptım doğrumudur ?
Can EchoBilisim cPanel kullanıcısı iseniz Select PHP Version adı altında, yönetim panelinizde bulabilmeniz gerekiyor.
EchoBilisim pc de hem apserv hem xampp vardı sıkıntı olmasın diye her ikisinide kaldırıp xampp yeniden kurdum flarum kurulum kodunu çalıştırdığımda resimdeki hatayı alıyorum bunu nasıl düzenlerim?
EchoBilisim mekici onu kurmayı unutmuşum tamam çok teşekkür ederim şimdi oldu sorunsuz indirdi çok teşekkür ederim