• Destek
  • Wordpress'deki gibi Flarum'da xml olarak yedek almak

Merhaba yedek almak için böyle bir eklenti vs. mevcut mu yedek alıp tekrar yüklemek için sonuç olarak diğer türlü sorun oluşuyor ve ben veritabanımı temizlemek istiyorum

mekici hocam sitemde sorunlar oluşmaya başladı ama databasei’de sıfırlayamıyorum sıfırdan flarum kursamda aynı sorun olacak veritabanın’dan dolayı 🙁

mekici hocam kendi kendine oluşan sorun yan taraftaki (Bu Ay En Çok Gönderi Yazanlar) widgeti sürekli yanlış verileri gösteriyor, bir profilde kişinin 25 tartışması var gözüküyor ama tartışmalara basınca 6 tane gösteriyor, upload ettiğim görselleri ise medyam kısmında 2 tane olarak gösteriyor

galibaaemree Son bir ayda gönderdiği gönderi sayısı o. Tüm zamanlar değil.

Benim 3,959 postum varmış ama widget 95 gösteriyor şu an

mekici peki profilde 25 tartışma yazıp sadece birkaç tane göstermesi neden hocam?

mekici isterseniz bilgileri vereyim bir kontrol sağlayın

galibaaemree profilde 25 tartışma yazıp sadece birkaç tane göstermesi

Buda son ayı listelemesinden kaynaklı işte.

mekici fof upload eklentisinin yüklenen görselleri medyada 2 tane olarak göstermesi neden hocam peki son olarak

mekici örnek vermek gerekirse hocam aşşağıdaki görseldeki gibi

localhost kullanıyorum bu arada 🙂

@mekici "#1 mesela sizin sitenizde böyle bir sorun gözükmüyor 🙁

mekici hocam görsel tek yükleniyor ama medym kısmında 2 tane gözüküyor görsel normalde tek zaten

galibaaemree

burada iki tane olan görsel hangisi?
                    Benim medyamda hepsi tek gözüküyor bu arada. Birini ben bilerek iki defa yükledim.

mekici hayır hocam aynı görseller bağlantılarıda aynı isimleride yani neden böyle oluyor anlamadım acaba ayarlarınımı yanlış yaptım anlamadım

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular