mekici Merhaba üstad,
ben beta13′de kaldım, beta14 sonrasında adım adım gideceksem composer komutunda versiyon bilgisini nereye yazmam gerekecek?
Ya da farklı bir çözümünüz varsa çok sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.

mekici Öncelikle teşekkür ederim. 500 hatası aldım. Eklentilerden şüpheleniyorum. Tüm eklentileri kaldırıp deneyeceğim tekrardan. Sonucu buraya yazarım.

HalilHanBadem gece boyunca uğraştım, css için bazı dosyalar vardı (image türünde) onları almadığım için sorun yaşıyormuşum. @mekici hocamızın dediği gibi işlem oluyor kısacası.

10 gün sonra

önceden hosting kurulum dosyasını paylaşırdınız keşke şimdide paylaşsanız.

kriptokafasi Flarum ile yaptığımız sözleşme gereği FlarumTR üzerinden artık paylaşamıyoruz. Başka bir platformda paylaşacağım. Mail atarım size yakında.

mekici Merhaba hocam, hosting kurulum dosyalarını benimle de paylaşır mısınız? Teşekkürler.

kriptokafasi Cpanel erişim bilgilerinizi mail adresine gönderin bakayım

@mekici Merhaba hocam, yeni konu açmak istemedim bunun için kirlilik olmasın diye. Konuyu biraz araştırdım ancak erişemedim bilgiye.
          Yeni kullanıcı grupları ekliyorum. Ve bazı grupların bazı etiketleri görmesini engelleyebilir miyiz? Yeni üyeler otomatik bir gruba atılıyor mesela. Bunların özel etiketleri görüntülemesini istemiyorum. Trust Levels eklentisini kontrol ettim ancak istediğimi yapamadım. Etiket özelinde kullanıcı grubu ataması yapamıyoruz sanırım.

Birde forumdan çıkış yap demedikçe hiç çıkış yapmayacağı bir durum var mı? Arada bir çıkış yapıyor otomatik.

serkantumbas Etiketlerin görünürlüğünü gruplara göre ayarlayabilirsin. İzinler sekmesinde.
            Kategoriler sayfasında Yönetim diye bir etiket var mesela FlarumTR’de. Bu etikete yazılan konuları sadece yöneticiler görebiliyor.

mekici Evet hocam sen görseli atınca farkettim, 3 saattir arıyorum bunu allah razı olsun 😁

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular