Beta 16 (RC 1) Yayınlandı
RecLast Extiverse üzerinde zaten Incompatible olarak etiketli bunlar. Dilerseniz Git repolarına abone olun, dilerseniz FlarumTR’deki tartışmayı takip etin. Biz eliminzden geldiğince güncellemeleri anlık olarak duyuruyoruz.
Benim için acele olan bi sitemap var sanırım diğerleri okadar aciliyeti yok aslında da bi sorayım dedim ^^ Manuel olarak sonra yüklerim diye umuyorum. Forumda biraz dolaştımda konusunu bulamadım bu arada manuel eklenti yükleme ile ilgili bi yazı varmı?
- Düzenlendi
Beta 16 rc1 hosting kurulumu dosyaları ve eklentiler paylaşılacak mı beta 13 sürümü gibi. Ögrenme amaclı beta 13 sürümünü kurdum, beta 16 daha iyi gibi gözüküyor.
@mekici Uzun zamandır flarum’u çok takip edemiyorum. Şu an flarumda çok kullanılıp güncellenmeyen eklenti kaldı mı? Açıkçası birkaç hafta sıfırdan bir kurulum yapmaya çalışıyordum. Fakat bir sürü eklentinin güncellenmemiş olması problem çıkardı. :**beta ile kurulum yaptığımda ise uyumsuzluktan dolayı site çöküyordu, şu anda mevcut durum nedir yani flarumtr üzerinde normalde kullanılıp güncellenmeyen eklenti kaldı mı?
anilalan güncellemeyen uzantı elbette olabilir, ama sizin bu sık kullanılanlardan kastettikleriniz neler onu bilmemiz imkansız. Aslında Extiverse üzerinden kendiniz kontrol edebilirsiniz.
- Düzenlendi
Who Sorularınızın yanıtlarını sitedeki arama fonksiyonunu kullanarak rahatlıkla bulabilirsiniz.
Merhabalar;
Sıfırdan bir kurulum için, size skype’dan mesaj gönderdim. Müsait olduğunuz bir zaman bakabilir misiniz?
mekici Merhaba üstad,
ben beta13′de kaldım, beta14 sonrasında adım adım gideceksem composer komutunda versiyon bilgisini nereye yazmam gerekecek?
Ya da farklı bir çözümünüz varsa çok sevinirim.
İyi çalışmalar dilerim.
HalilHanBadem farklı bir klasörde beta 16 kur eski config.php ve assets içindekileri buraya taşı.
mekici Öncelikle teşekkür ederim. 500 hatası aldım. Eklentilerden şüpheleniyorum. Tüm eklentileri kaldırıp deneyeceğim tekrardan. Sonucu buraya yazarım.
HalilHanBadem gece boyunca uğraştım, css için bazı dosyalar vardı (image türünde) onları almadığım için sorun yaşıyormuşum. @mekici hocamızın dediği gibi işlem oluyor kısacası.
önceden hosting kurulum dosyasını paylaşırdınız keşke şimdide paylaşsanız.
- Düzenlendi
kriptokafasi Flarum ile yaptığımız sözleşme gereği FlarumTR üzerinden artık paylaşamıyoruz. Başka bir platformda paylaşacağım. Mail atarım size yakında.
mekici çok memnun olurum, gün içerisinde atarmısınız acaba?
kriptokafasi Atarım hocam.
kurdum ama admin paneline giremiyorum. ekran resmi ekte https://resmim.net/w0p9zw/
kriptokafasi dizinde hataccess dosyası var mı?