hocam aynen yazılanları yaptım ama sürüm aynı kaldı önbelleği temizlemem rağmen.

serdarname Şimdi yeni bir klasörde Flarum’u sıfırdan kur.
    Eski sitenin kurulu olduğu klasörde bulunan config.php yeni kurulan dizine ekle.
    Eski dizinde assets klasörünün içindekileri yeni kurulan dizine aktar.
    Böylece hem sıfırdan kurulum yapmış, hem de verilen kaybolmamış olur.

Bu iyi oldu baya 15 i kuracaktım yeni sürüm gelmiş bugün. Artık 16 ile kurulumu yapar başlarım sanıyorum. Eklentilerde durum nedir? Çalışan çalışmayan varmı onlarıda kuralım hemen bi build oluşturayım ben ^^

mekici hocam bu hatayı verdi.
        403
        Forbidden

Access to this resource on the server is denied!

serdarname Paylaşımlı hostingde SSh erişiminiz var anladığım kadarıyla. Şimdi bu durumda site dosyası sadece önceden belirlenen (ilk sitenizi kurduğunuz dizin) olmalı. Siz farklı bir dizinde kurduysanız bu dizindeki dosyaları ana dizine taşımanız gerekiyor. Ana dizinden kastım eski sitenin kurulu olduğu dizin.

mekici hocam dediğinizi yaptım böyle bir sayfa geldi database şifresini girdim ama olmadı

hocam yaptım ama site düzgün çıkmıyor

serdarname muhtemelen kurduğunuz eklentilerin birinden kaynaklı sorun. Blog eklentisi yüklü ise onu kaldırıp deneyin. Terminalden kaldırabilirsiniz

yok hocam maalesef eklentiyi kaldırdım ama yine aynı sorun

Hocam sizce kararlı sürüm ne zaman çıkar? Kararlı sürüme kadar beta 15′de beklememizi önerir misiniz?

gorunurad Hiçbir zaman eski sürümde kalmanızı önermiyorum. Bu sürüm release candidate olduğu için kararlı sayabilirsin.

Hosting kurulumu yayınlanıcak mı hocam ? :)

Croulias Flarum.org ile yaptığımız anlaşma gereği yayınlanmayacak maalesef hocam.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular