kategori acarken bu 2 secenek var arasındakı fark nedir
hangisinde acmam gerekli mantık olarak
Etiketlerin kullanımı ve kayıt olan kullanıcılar hakkında sorularım var
Etiketler aslında SMF veya diğer forum sistemlerindeki kategorilerden farklı çalışmazlar. Klasik forum sistemlerinde bir kategori bir de alt kategori vardır. Flarumda ise birincil ve ikincil etiketler bulunmaktadır. Birincil etiketler sizin ana kategorinizdir. İkincil etiketler ise alt kategoriniz olarak listelenir. Birincil bir etiket oluşturduğunuzda, ikincil etiketiniz ile birincil etiketinizi sürükle bırak yaparak eşleştirebilirsiniz. Böylece birincil etiketinize bir alt kategori oluşturmuş olursunuz.
merhaba admın panel forum ıstatıkınde kayıt olanların sayısını görebiliorum ama kayıt olanları göremıyorum nasıl görebilriim
- Düzenlendi
@WebciBey lütfen sorularını derleyip tek bir başlıkta sor. Her sorun için tek tek tartışma başlatman pek iyi bir çözüm değil. User Directory uzantısı ile görebilirsin.
tolgaaaltas tek bir kategorıde sorarsam sorumu nasıl görecksınız kı
WebciBey Anlamadın galiba;
- Bu tartışmanı 24 dakika önce açmışsın: https://flarumtr.com/d/2339-flarum-kategori-acma
- Mevcut tartışma ise 4 dakika önce açılmış.
Bu iki soruyu tek bir tartışmada “Sorularım var” başlığında topluca sorabilirsin. Forumda tartışma karmaşası olmasını istemiyoruz, bunu ifade etmek istiyorum.
tolgaaaltas haa tm dır teşekürler anladım
Merhaba acaba kategorı de yazı sabıtledimiz zaman anasayfada sabıtlenmesını nasıl engelleriz
WebciBey Maalesef bu mümkün değil.
tolgaaaltas @mekici hocalarım bu kullanıcıların resım upload etmesıne nasıl olanak sağlarım acaba
WebciBey FoF/Upload uzantısı ile yapılabilir. Sitede arama yapsanız aslında kolayca bulabilirsiniz bunları.
Merhabalar xenforo sıtesınden aldım makale yi olduğu gıbj kopyalayıp foruma kattım zaman tüm metin biçimi düz makale oluyor düzenli seo ya uygun makale düz metın oluyor acaba bunu düzeltmenin yolu varmı baska platformlar dan aldjm yazılar da aynı oluyor ne yapabılırım bunhn için
Not: forumu aradım ama bunun la ılgılı bıse yok tu
Ben hosting de flarum kullanıyorum güncelleme geldiği zaman hosting te sıtemı vds ye taşıyıp güncelleme yapabılılırmıyım yoksa devamlı 0 dan vds de olup vds de mı güncellemem gerekli
Not;Forumu aradım ama buna dair net bıse bulamadm