• Soru Sor
  • Etiketlerin kullanımı ve kayıt olan kullanıcılar hakkında sorularım var

kategori acarken bu 2 secenek var arasındakı fark nedir
hangisinde acmam gerekli mantık olarak

WebciBey İlk önce bunun için yeni bir konu açmana gerek yoktu. Bir önceki konudan sorabilirdin.

2 gönderi birincil etiket ve ikincil etiket tartışmasından birleştirildi.

mekici birincil ve ikincil etiket var hocam hangısınde açmam gereklı

WebciBey Birinci veya ikinci etiketler arasında aslında bir fark yok. Birinci etiketler ana sayfada listelenir. İkinci etiketler ise genellikle alt etiket olarak kullanılır.

Etiketler aslında SMF veya diğer forum sistemlerindeki kategorilerden farklı çalışmazlar. Klasik forum sistemlerinde bir kategori bir de alt kategori vardır. Flarumda ise birincil ve ikincil etiketler bulunmaktadır. Birincil etiketler sizin ana kategorinizdir. İkincil etiketler ise alt kategoriniz olarak listelenir. Birincil bir etiket oluşturduğunuzda, ikincil etiketiniz ile birincil etiketinizi sürükle bırak yaparak eşleştirebilirsiniz. Böylece birincil etiketinize bir alt kategori oluşturmuş olursunuz.

merhaba admın panel forum ıstatıkınde kayıt olanların sayısını görebiliorum ama kayıt olanları göremıyorum nasıl görebilriim

@WebciBey lütfen sorularını derleyip tek bir başlıkta sor. Her sorun için tek tek tartışma başlatman pek iyi bir çözüm değil. User Directory uzantısı ile görebilirsin.

4 gönderi kayıt olan kullanıcılar tartışmasından birleştirildi.
          tolgaaaltas, başlığı Etiketlerin kullanımı ve kayıt olan kullanıcılar hakkında sorularım var olarak değiştirdi.

Merhaba acaba kategorı de yazı sabıtledimiz zaman anasayfada sabıtlenmesını nasıl engelleriz

Merhabalar xenforo sıtesınden aldım makale yi olduğu gıbj kopyalayıp foruma kattım zaman tüm metin biçimi düz makale oluyor düzenli seo ya uygun makale düz metın oluyor acaba bunu düzeltmenin yolu varmı baska platformlar dan aldjm yazılar da aynı oluyor ne yapabılırım bunhn için

Not: forumu aradım ama bunun la ılgılı bıse yok tu

Ben hosting de flarum kullanıyorum güncelleme geldiği zaman hosting te sıtemı vds ye taşıyıp güncelleme yapabılılırmıyım yoksa devamlı 0 dan vds de olup vds de mı güncellemem gerekli
            Not;Forumu aradım ama buna dair net bıse bulamadm

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular