mekici merhaba, yeni başlık açmak istemedim, buradan sormak istiyorum. Uzun süredir ne kendi siteme ne de buraya uğramıyorum.

Sitem şu an halen beta 13 sürümünde ve ssh erişimsiz hosting üzerinde barınıyor. Güncelleme için izlemem gereken yol haritası nasıl olmalı? Beta 13 > Beta 14 > Beta 14.1 > Beta 15 şeklinde mi olmalı yoksa doğrudan Beta 15e güncelleyebilir miyim?

bir ay sonra
bir ay sonra

@mekici ilgili adımları uyguluyorum kurulum yapılıyor fakat php flarum info yaptığım zaman hala beta 14.1 görünüyor.

durpoy iki önceki mesajımda da bahsettiğim gibi; herhangi bir hata almıyorum. Yüklemeler yapılıyor fakat flarum sürümü hala beta 14.1 olarak görünüyor.

emirhanbb hata olmadan vermesi garip. o zaman işlemleri doğru yapmıyorsunuz.

durpoy Zaten üç tane adım var. Putty ile sunucuya erişiyorum ve ilgili komutları uyguluyorum. Yüklemeler yapılıyor. Fakat hiçbir değişiklik yok.

emirhanbb Composer çıktısını paylaşırsan daha iyi olacak. Belki dikkatinden kaçan bir satır olabilir.

tolgaaaltas şimdi tekrar denedim bu hataları verdi;

Problem 1
            - illuminate/support[v6.0.0, …, v6.20.16] require ext-mbstring * -> it is missing from your system. Install or enable PHP’s mbstring extension.
            - askvortsov/flarum-categories v1.1.0 requires flarum/core 0.1.0-beta.14 -> satisfiable by flarum/core[v0.1.0-beta.14, v0.1.0-beta.14.1, v0.1.0-beta.15].
            - flarum/core[v0.1.0-beta.14, …, v0.1.0-beta.15] require illuminate/support 6.0 -> satisfiable by illuminate/support[v6.0.0, …, v6.20.16].
            - Root composer.json requires askvortsov/flarum-categories 1.1 -> satisfiable by askvortsov/flarum-categories[v1.1.0].

3.parti uzantıların hepsini sildiniz mi?

durpoy kaldırırken bu hataları veriyor. Flarum artık tat vermemeye başladı gerçekten. Her gelen beta güncellemesinde bunlarla uğraşmaktan sıkıldım.

Removal failed, reverting ./composer.json to its original content.
              Removal failed, askvortsov/flarum-categories is still present, it may be required by another package. See composer why askvortsov/flarum-categories.

emirhanbb ben hiç bir sıkıntı yaşamadan güncelliyorum artık. composer.json a girin tüm 3. parti uzantıların satırlarını silin. composer update calıstırın. sonra kullancağınız uzantıların satırlarını ekleyin. ama bu uzantılar beta 15 de güncel mi diye extiverse.com da sorgulayın. Tırnak işareti arasında sürümü yazar. * işareti koyun sürüme. mesela

"askvortsov/flarum-trust-levels": "^0.1.4",

satırı

"askvortsov/flarum-trust-levels": "*"",

şeklinde değiştirilecek.

bi de raporlamanız çok yanlış. çıktıyı veriyorsunuzda hangi komutu yazdığınızı vermiyorsunuz. çıktıyı kod işaretine almıyorsunuz. metin gibi gönderiyorsunuz. sizi anlamak gerçekten zor oluyor.

durpoy şimdide siteye girince aşağıdaki hatayı veriyor
                  Fatal error: Uncaught Error: Class ‘Flarum\Foundation\Site’ not found in /home/yazilimcisoruyor.com/public_html/site.php:46 Stack trace: #0 /home/yazilimcisoruyor.com/public_html/index.php(10): require() #1 {main} thrown in /home/yazilimcisoruyor.com/public_html/site.php on line 46

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular