Flarum BETA 15 Yayımlandı
- Düzenlendi
Emre Sana kısaca özetleyeyim. Beta 15 sürümünü localhostta kuracaksın. Tabi kullanmak istediğin eklentileride. Sonra localhostta veri tabanı kullanmadan yani localhostta kurulum yapmadan dosyaları hostinge yükleyeceksin. Tabi öncesinde Public klasörünü bir üst dizine, index.php ve site.php dosyalarında değişiklik yapman lazım. Bu değişiklikler beta 14 kurulum dosyasındakiler ile aynı. Yani site.php ve index.php içeriğini siteden indireceğin beta 14 dosyalarında bulabilirsin.
mekici merhaba, yeni başlık açmak istemedim, buradan sormak istiyorum. Uzun süredir ne kendi siteme ne de buraya uğramıyorum.
Sitem şu an halen beta 13 sürümünde ve ssh erişimsiz hosting üzerinde barınıyor. Güncelleme için izlemem gereken yol haritası nasıl olmalı? Beta 13 > Beta 14 > Beta 14.1 > Beta 15 şeklinde mi olmalı yoksa doğrudan Beta 15e güncelleyebilir miyim?
tşkler ederim
Paketin sticky güncellemesi yapılı mı hocam?
kiyosenpai composer.json dosyasını açıp sürümüne bakabilirsiniz.
emirhanbb Composer çıktısını paylaşırsan daha iyi olacak. Belki dikkatinden kaçan bir satır olabilir.
tolgaaaltas şimdi tekrar denedim bu hataları verdi;
Problem 1
- illuminate/support[v6.0.0, …, v6.20.16] require ext-mbstring * -> it is missing from your system. Install or enable PHP’s mbstring extension.
- askvortsov/flarum-categories v1.1.0 requires flarum/core 0.1.0-beta.14 -> satisfiable by flarum/core[v0.1.0-beta.14, v0.1.0-beta.14.1, v0.1.0-beta.15].
- flarum/core[v0.1.0-beta.14, …, v0.1.0-beta.15] require illuminate/support 6.0 -> satisfiable by illuminate/support[v6.0.0, …, v6.20.16].
- Root composer.json requires askvortsov/flarum-categories 1.1 -> satisfiable by askvortsov/flarum-categories[v1.1.0].