Eski sürümü kullanmaya devam ederseniz google mail atarak muhtemelen güncellemenizi isteyecektir, google’ın belirlediği giriş butonu özelliklerini karşılamıyor eski sürüm maalesef. @tolgaaaltas ın verdiği linkteki eklenti uyuyor sadece, google login için

ogzhnucn

17 gün sonra

Merhabalar, bir alan adına flarum kurdum, üye olmaya çalışanlar için aşağıdaki hatayı veriyor neden olabilir?

username alanı zorunlu.
email alanı zorunlu.
password alanı zorunlu.

hepsini yazıyorsun ama yine aynı uyarı çıkıyor üstte.

2 gönderi username, email, password alanı zorunlu Hatası? tartışmasından birleştirildi.

olmadı ya, 4-5 siteme flarum kurmuştum hiç böyle sorun yaşamamıştım. araştrmaya devam, cevabınız için teşekkür ederim.

Selam sorun sanırım şöyle şifre için 8 yada 6 karakter girilmesi lazım ama daha az karakter girince bu hatayı veriyor.

10 gün sonra

caglaryildiz Sorunu çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı hatayı veriyor. Uzantıları kaldırıp deneyin dediler ama yine aynı smtp sıkıntısı da yok sorunu çözemedim ne yazık ki.

durpoy
        Kayıt ol kısmında '‘username alanı zorunlu. email alanı zorunlu. password alanı zorunlu.’' diye hata veriyor konsol kısmında aşağıdaki gibi hata var. nasıl düzeltebilirim acaba bir türlü düzeltemedim :/

POST .com.tr/register 422

Uncaught (in promise) r {status: 422, options: {…}, xhr: XMLHttpRequest, responseText: "{“errors”:[{“status”:“422”,“code”:“validation_erro…ce”:{“pointer”:“\/data\/attributes\/password”}}]}", response: {…}, …}

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular