Kayıt Olurken Hata Alıyorum
tolgaaaltas Google ve LinkedIn ayrı uzantılardı di mi? Daha pakete eklemediler diye biliyorum.
tolgaaaltas malesef çözemedim eski süreme geri döndüm.
Eski sürümü kullanmaya devam ederseniz google mail atarak muhtemelen güncellemenizi isteyecektir, google’ın belirlediği giriş butonu özelliklerini karşılamıyor eski sürüm maalesef. @tolgaaaltas ın verdiği linkteki eklenti uyuyor sadece, google login için
Merhabalar, bir alan adına flarum kurdum, üye olmaya çalışanlar için aşağıdaki hatayı veriyor neden olabilir?
username alanı zorunlu.
email alanı zorunlu.
password alanı zorunlu.
hepsini yazıyorsun ama yine aynı uyarı çıkıyor üstte.
caglaryildiz Bu konuda yazılanları bir inceleyin. Bu arkdaşta sizin gibi aynı sorunu yaşamış.
olmadı ya, 4-5 siteme flarum kurmuştum hiç böyle sorun yaşamamıştım. araştrmaya devam, cevabınız için teşekkür ederim.
caglaryildiz herhangi bir uzantıdan olabilir. en son yaptığınız işlemlerden olabilir. tarayıcınızde konsol loglarına bakın. netword kısmına bakın. flarum dizininizde /storage/logs klasörüne bakın. daha fazla bilgi için; https://docs.flarum.org/troubleshoot.html
Selam sorun sanırım şöyle şifre için 8 yada 6 karakter girilmesi lazım ama daha az karakter girince bu hatayı veriyor.
caglaryildiz Sorunu çözebildiniz mi acaba? Bende de aynı hatayı veriyor. Uzantıları kaldırıp deneyin dediler ama yine aynı smtp sıkıntısı da yok sorunu çözemedim ne yazık ki.
durpoy
Kayıt ol kısmında '‘username alanı zorunlu. email alanı zorunlu. password alanı zorunlu.’' diye hata veriyor konsol kısmında aşağıdaki gibi hata var. nasıl düzeltebilirim acaba bir türlü düzeltemedim :/
POST .com.tr/register 422
Uncaught (in promise) r {status: 422, options: {…}, xhr: XMLHttpRequest, responseText: "{“errors”:[{“status”:“422”,“code”:“validation_erro…ce”:{“pointer”:“\/data\/attributes\/password”}}]}", response: {…}, …}