mekici xOrcun Hocam Upload eklentisi ile yeni bir uzantı ekleyemezsin. Upload eklentisi kendi başına ayrı bir eklenti. Upload eklentisi ile siteye görsel, video, dosya falan ekleyebilirsin. Hosting için kendin uzantı eklemek istiyorsan aşağıdaki konuyu incelemeni tavsiye ederim. https://flarumtr.com/d/529-ssh-olmayan-paylasimli-hostinglere-eklenti-yuklemek
mekici tolgaaaltas Bence yeni eklenti yüklemekten bahsediyor 😀 Edit: İlk gönderiyi okuyunca anladım. Evet dosya uzantısından bahsediyormuş arkadaş 😀 Eğer dosya uzantısından bahsediyorsa;
xOrcun mekici Evet yeni dosya uzantısı eklemek istiyorum ama eklemek istediğim dosya uzantısını ekleyemiyorum.
tolgaaaltas xOrcun Nasıl eklediğinizi bizimle paylaşırsanız tüm süreç daha kolay ilerler. Bu şekilde yardımcı olamayız.
xOrcun Bu şekilde yapıyorum. Discord vs kullanıyorsanız oradan iletişime geçerek daha kolay yapabiliriz belki Discord Kullanıyorsanız xOrcun#5541
tolgaaaltas xOrcun Discord kullanmıyorum, destek için yalnızca buradan ulaşabilirsiniz. Görselden hiçbir şey anlaşılmıyor, metin olarak paylaşın.
mehmet06 tolgaaaltas tolga hocam buna txt formatını nasıl exlerim not deferi uzantısıdır. bir türlü olmuyor