Merhaba, fof upload eklentisine yeni bir uzantı nasıl eklerim.

Fof Upload yani dosya yükleme eklentisine nasıl yeni bir uzantı ekleyebilirim. Dosyamın adı ve uzantısı deneme.sk ama .sk’ları felan upload edemiyorum bunu ve yeni bir uzantı nasıl eklerim.

xOrcun Örnek dosya indirme şablonu aşağıdaki gibidir. Aşağıdaki dosya indirme şablonunu kullanarak istediğiniz tüm dosya formatlarını destekleyebilirsiniz. Yönetim > Upload > Genel Tercihler > Kodu girin > Yerel > Varsayılan Dosya İndirme Şablonu
    (application\/(x-(7z|rar)-compressed|zip|arj|x-(bzip2|gzip|lha|stuffit|tar)|pdf))

Önemli uyarı! Uzantılarla ilgili sorularınızı uzantı ile ilgili tartışmanın altına yazın, ayrı bir tartışma başlatmayın.

mekici Dosya uzantısından bahsediyor benim anladığım. .sk uzantılı bir dosya yani.

tolgaaaltas Bence yeni eklenti yüklemekten bahsediyor 😀
        Edit: İlk gönderiyi okuyunca anladım. Evet dosya uzantısından bahsediyormuş arkadaş 😀
        Eğer dosya uzantısından bahsediyorsa;

mekici, başlığı FoF Upload eklentisine yeni dosya uzantısı ekleme olarak değiştirdi.

mekici Evet yeni dosya uzantısı eklemek istiyorum ama eklemek istediğim dosya uzantısını ekleyemiyorum.

xOrcun Nasıl eklediğinizi bizimle paylaşırsanız tüm süreç daha kolay ilerler. Bu şekilde yardımcı olamayız.

Bu şekilde yapıyorum. Discord vs kullanıyorsanız oradan iletişime geçerek daha kolay yapabiliriz belki

Discord Kullanıyorsanız
          xOrcun#5541

xOrcun Discord kullanmıyorum, destek için yalnızca buradan ulaşabilirsiniz. Görselden hiçbir şey anlaşılmıyor, metin olarak paylaşın.

4 yıl sonra

tolgaaaltas tolga hocam buna txt formatını nasıl exlerim not deferi uzantısıdır. bir türlü olmuyor

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular