• Eklentiler
  • Uçtan Uca Şifrelenmiş Özel Mesajlaşma

9 gün sonra
tolgaaaltas, başlığı Özel Mesajlaşma olarak değiştirdi.

Uzantıyı artık kullanmaya başlayabilirsiniz. Türkçe dil desteği için Turkish Extensions Experience Pack uzantısını güncellemeniz gerekmektedir.

tolgaaaltas for anyone that installed the extension before today, you installed a beta version which has many bugs. I recommend uninstalling the old version completely.

bugünden önce uzantıyı yükleyen herkes için, birçok hata içeren bir beta sürümü yüklediniz. Eski sürümü tamamen kaldırmanızı öneririm

2 ay sonra

HalilHanBadem Valla hocam ben bu eklentiyi doğru düzgün çalıştıramadım. Baktım olacağı yok komple sildim. Veri tabanına bir kaç tablo falan ekliyor. Ben byobu yu tercih ederim.

mekici Hocam byobu alışılmışın dışında olduğu için üyeleri yönlendirmek ayrı dert veriyor. Sıkıntı çıkaracaksa hiç ellemim en iyisi daha stabil bir sürüm geldiğinde yüklerim.

Teşekkür ederim.

10 gün sonra

@mekici sitede sohbet başlatmaya çalışıyorum olmuyor deneme amaçlı sana mesaj göndermek istedim ama olmadı seçemiyorum tıklasam da seçilmiyor neden acaba farklı tarayıcıda da denemedim ama bir gariiplik var.

taklamakan diğer tartışmaya da yazdınız. Bir yere yazıp neden beklemiyorsunuz ki. Birden çok tartışmada aynı konuyu açmak sadece kirlilik oluşturur.

durpoy sayfayı yenileyince çözüldü sorun, kendi otomatik yeniliyor ama ikinci defa sizin de yenilemeniz gerekiyor, sorunu yaşayan olursa bu şekilde yapabilirler.

3 ay sonra

bu eklenti sürekli sitemin çökmesine neden oluyor. 2 kere sitem çöktü yeniden kurdum. bir daha asla kurmam.

5 ay sonra

Merhaba, yanıtlardan gördügüm kadarıyla eklenti çalışmıyor altarnetif ve çalışan bir eklenti mevcutmu ? @tolgaaaltas

Theoksuz çalışmıyor değil, henüz güncel sürüm ile uyumlu değil. Daha düşük bir sürümde kullanabilirsiniz, iki tanım farklı anlamlara geliyor.

composer require xelson/flarum-ext-chat

13 gün sonra

Eklenti güncel sürüme uygun mu?

grange güncel sürümle uyumlu eklentileri extiverse.com üzerinden görebilirsin.

2 ay sonra
                tolgaaaltas, başlığı Uçtan Uca Şifrelenmiş Özel Mesajlaşma olarak değiştirdi.

Whisper’ın yayınlanması nedeniyle başlık değiştirilmiştir.

Bu uzantı daha fazla güncelleme almayacaktır. Uzantının bir diğer varyasyonuna buradan erişebilirsiniz: tolgaaaltas

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular