mekici HalilHanBadem Valla hocam ben bu eklentiyi doğru düzgün çalıştıramadım. Baktım olacağı yok komple sildim. Veri tabanına bir kaç tablo falan ekliyor. Ben byobu yu tercih ederim.
HalilHanBadem mekici Hocam byobu alışılmışın dışında olduğu için üyeleri yönlendirmek ayrı dert veriyor. Sıkıntı çıkaracaksa hiç ellemim en iyisi daha stabil bir sürüm geldiğinde yüklerim. Teşekkür ederim.
taklamakan @mekici sitede sohbet başlatmaya çalışıyorum olmuyor deneme amaçlı sana mesaj göndermek istedim ama olmadı seçemiyorum tıklasam da seçilmiyor neden acaba farklı tarayıcıda da denemedim ama bir gariiplik var.
durpoy taklamakan diğer tartışmaya da yazdınız. Bir yere yazıp neden beklemiyorsunuz ki. Birden çok tartışmada aynı konuyu açmak sadece kirlilik oluşturur.
taklamakan durpoy sayfayı yenileyince çözüldü sorun, kendi otomatik yeniliyor ama ikinci defa sizin de yenilemeniz gerekiyor, sorunu yaşayan olursa bu şekilde yapabilirler.
takomlii bu eklenti sürekli sitemin çökmesine neden oluyor. 2 kere sitem çöktü yeniden kurdum. bir daha asla kurmam.
tolgaaaltas takomlii 👌 BilgehanArslan Daha önce karşılaşmadım maalesef, yanlış yönlendirmek istemem. Gördüğüm kadarıyla geliştirici ile iletişime geçmişiniz zaten.
Theoksuz Merhaba, yanıtlardan gördügüm kadarıyla eklenti çalışmıyor altarnetif ve çalışan bir eklenti mevcutmu ? @tolgaaaltas
tolgaaaltas Theoksuz çalışmıyor değil, henüz güncel sürüm ile uyumlu değil. Daha düşük bir sürümde kullanabilirsiniz, iki tanım farklı anlamlara geliyor.
tolgaaaltas Whisper’ın yayınlanması nedeniyle başlık değiştirilmiştir. Bu uzantı daha fazla güncelleme almayacaktır. Uzantının bir diğer varyasyonuna buradan erişebilirsiniz: tolgaaaltas