durpoy neden önerilmiyor sebebi nedir hocam açıklar mısınız. konuya pek hakim değilim paylaşımlı hosting kullanıyorum çok gerekiyor ise sunucuya geçeceğim

HarunSekmen simdi flarum diğer altyapılar gibi değil. Eklentileri ssh ile bağlanıp dizine giderek composer komutu ile yükleniyor. Bu paylaşımlı hosting e kurulan dosyalarda eklenti kurulumunu çok farklı biraz uğraştırıcı şekilde yapanlar var. Gene yapıyorlar ama. Ama ssh erisiminiz olsa hemen tek komutla en fazla 1 dk da yüklerdiniz. Mesela bir de flarumun surum yukselttigini dusunelim. Gene tek komutla ssh dan guncelleme yapiliyor. Paylasimli hosting için bu nasıl olur bilemiyorum. Flarum un sitesindende bakıldığında ssh erişimi gereksinimler de yazar zaten. Daha sistem beta bu yüzden mybb smf gibi değil.

durpoy hocam bu şekilde birşey çıkıyor aşağıda linke ekledim fotografını

php 7.4 yüklü neden couldn’t open yazıyor anlamadım.

https://jmp.sh/Rcy4E1a

durpoy Hosting kullanıcıları için yakında Extiverse üzerinden uzantı kurulumu ve kaldırma imkanı sağlanacak. Sabır.

serum forumun kurulu olduğu dizine cd ile gidip yazdınız di mi?

serum Flarum için bir komut çalıştıracaksanız elbette Flarum’un kurulu olduğu dizinde çalıştırmanız gerekiyor.

tolgaaaltas teşekkür ederim deneyeceğim.

Edit: denedim çalıştı hocam başarıyla kurdum sağolun.

serum tüm işlemler forumun kurulu olduğu dizinde yapılır.

Merhaba arkadaşlar. Flarum’u güncellememe rağmen halen Beta 12 olarak görünüyor. Update komutunu çalıştırdığımda güncelleme yokmuş gibi herhangi bir güncelleme işlemi yapmıyor. Panelde ise Beta 12 görünüyor yani normal şartlarda güncelleme yapması lazım ancak bir türlü güncellemeyi alamıyorum.

Sorun neden kaynaklıdır ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Rootzilla Hocam aslında en temiz yükseltme için yeni bir klasörde sıfırdan flarumu kurmak. Daha sonra eski config.php’yi ve assets klasörü içeriğini yeni dizine taşımanız ve eklentileri yeniden kurmanız gerekir. Sunucu blogunda root kısmınıda değişmeniz lazım.

2 gönderi Sürüm Yükseltemiyorum tartışmasından birleştirildi.

mekici Önceden böyle bir sorun yoktu hocam. Her güncellemede bunları yapacak olmak çok yorar. Güncelleme görünüyor fakat bir türlü ikna edip güncellemeyi yaptıramadım.

• Kylo bunu yanıtladı.

Rootzilla büyük ihtimalle bir eklentiyle çakışıyorsun daha fazla bilgi almak için composer why-not flarum/core v0.1.0-beta.13 komutunu çalıştırabilirsin

6 ay sonra

Merhaba,
                    Eklentiler bu sürümde kurulu olarak geldiği için bu sürümü hosting üzerinde kurdum. Yalnız Hoşgeldiniz mesajı bölümü ana sayfada çıkmıyor. Sebebi nedir caba? Bu durumla karşılaşan oldu mu hiç?

dgnyrgn tarayıcı önbelleğini temizleyin gelir

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular