Önemli Başlıklar

• Kullanıcıların, yöneticiler tarafından silinen gönderileri geri getirebilmeleri düzeltildi
  • Yalnızca etkinleştirilmiş uzantıların çevirilerinin yüklenmesi sağlandı
  • Composer v2 uyumluluğu sağlandı
  • Satır içindeki tat kaçıran (spoiler) hatası giderildi
  • Pusher artık sabit tartışmaların altında yer alıyor olacak
  • Pusher ve Emoji için Çin'e özel iyileştirmeler
  • Seçeneklerin etkinleştirilmesinde kullanıcılara geri bildirim verebilmesi için yükleniyor aracı eklendi
  • Etiketler penceresindeki hata giderildi
    ve daha fazlası

Önemli uyarı

• PHP 7.1 artık desteklenmiyor
  • Zend kütüphaneleri tamamen kaldırıldı, lütfen Laminas paketlerine geçiş sağlayın
  • Flarum\Util\Str silindi
  • Dil paketleri için yalnızca etkinleştirilmiş uzantıların çevirileri yükleniyor. Eğer çeviriler doğru görüntülenmiyorsa çevirmen ile iletişime geçerek uzantıların doğru isim altında çevrildiğine emin olun
  • Turkish Core Experience Pack ve Turkish Extensions Experience Pack çeviri paketleri Beta 13 ile uyumludur

flarumu normal hostingime kuramazmıyım

HarunSekmen kurabilirsin. Bunun için flarumtr sayfasında yeteri kadar bilgi var. Arama çubuğundan kafana takılan çoğu soruya cevap bulabilirsin.

hocam beta 12 kullanıyorum fakat yukarıdaki kodları girdiğimde işlem başarılı tamamlandı fakat admin panelinde beta 12 görünüyor hala

serum

php flarum info
        composer why-not flarum/core v0.1.0-beta.13

Bu ikisini yazıp çıkanı atar misin?

mekici composer sitesinde en son sürüm 1.10.6 görünüyor versiyon 2 ye nasıl geçeriz? Composer v2 ile yüklemek istiyorum

tolgaaaltas evet düzeldi. Teşekkürler. Upgrade in ardından migrate yapmayı unuturlarsa 500 hatası alırlar. Şu an site çalışıyor,

tupac biraz erinmişim hocam aynen var ama o şekilde ne kadar sağlıklı olur acaba

HarunSekmen paylaşımlı hosting e kurulmasını gene de önermeyiz. En kötü ssh erişiminiz yoksa yapacağınız adımlar tamamen sağlıklı olmuyor.

durpoy neden önerilmiyor sebebi nedir hocam açıklar mısınız. konuya pek hakim değilim paylaşımlı hosting kullanıyorum çok gerekiyor ise sunucuya geçeceğim

HarunSekmen simdi flarum diğer altyapılar gibi değil. Eklentileri ssh ile bağlanıp dizine giderek composer komutu ile yükleniyor. Bu paylaşımlı hosting e kurulan dosyalarda eklenti kurulumunu çok farklı biraz uğraştırıcı şekilde yapanlar var. Gene yapıyorlar ama. Ama ssh erisiminiz olsa hemen tek komutla en fazla 1 dk da yüklerdiniz. Mesela bir de flarumun surum yukselttigini dusunelim. Gene tek komutla ssh dan guncelleme yapiliyor. Paylasimli hosting için bu nasıl olur bilemiyorum. Flarum un sitesindende bakıldığında ssh erişimi gereksinimler de yazar zaten. Daha sistem beta bu yüzden mybb smf gibi değil.

durpoy hocam bu şekilde birşey çıkıyor aşağıda linke ekledim fotografını

php 7.4 yüklü neden couldn’t open yazıyor anlamadım.

https://jmp.sh/Rcy4E1a

durpoy Hosting kullanıcıları için yakında Extiverse üzerinden uzantı kurulumu ve kaldırma imkanı sağlanacak. Sabır.

serum forumun kurulu olduğu dizine cd ile gidip yazdınız di mi?

serum Flarum için bir komut çalıştıracaksanız elbette Flarum’un kurulu olduğu dizinde çalıştırmanız gerekiyor.

tolgaaaltas teşekkür ederim deneyeceğim.

Edit: denedim çalıştı hocam başarıyla kurdum sağolun.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular