lydr3x tanımdaki Türkçe karakterli harfleri Latin ile değiştirir misiniz?

tolgaaaltas hocam phpmyadminden değiştirmek mümkün kodları. tüm kodları sildim, daha sonra panel üzerinden eklemeye çalıştım kodları yine aynı hayatı aldım 😄

lydr3x validator ile test ettim kodları ama orada bir hata vermedi. Belki benim test ettiğim sitedeki tespit edemedi bir de siz birkaç siteden bakın.

lydr3x CSS Validator ile kodda sorun mu var ona bakın demek istiyorum. Ben bir şey göremedim gerçi.

lydr3x Tamam, benzer sorunu yaşayan arkadaşlar için gönderinize ben bağlantıyı ekledim, onlar da oradan takip edebilirler.

lydr3x tolgaaltas [at] yandex.com.tr üzerinden elektronik posta atarsan en kısa sürede yanıtlamaya çalışırım.

lydr3x BETA 11′de Harici Stiller bölümüne CSS eklemede sorun var sanırım. Bende ekleyemedim.

Edit: Phpmyadmin üzerinden ekleyince harici stiller eklenebiliyor.

mekici aynen öyle hocam bende onu farkettim ordan düzenleme yapıyorum

Leqolas Beta 12′ye kalmadan çözüm yayınlanır, sürümü böyle bırakmazlar.

ozkan4534Gümcelleme ile geren bir sorun. Yakında düzeltirler hocam

´composer update flarum/core´

ile güncelleyince düzeliyor kilitlenebilir konu

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular