lydr3x tolgaaaltas hocam phpmyadminden değiştirmek mümkün kodları. tüm kodları sildim, daha sonra panel üzerinden eklemeye çalıştım kodları yine aynı hayatı aldım 😄
tolgaaaltas lydr3x validator ile test ettim kodları ama orada bir hata vermedi. Belki benim test ettiğim sitedeki tespit edemedi bir de siz birkaç siteden bakın.
tolgaaaltas lydr3x CSS Validator ile kodda sorun mu var ona bakın demek istiyorum. Ben bir şey göremedim gerçi.
tolgaaaltas lydr3x Tamam, benzer sorunu yaşayan arkadaşlar için gönderinize ben bağlantıyı ekledim, onlar da oradan takip edebilirler.
lydr3x tolgaaaltas hocam özel olarak konuşabileceğimiz bir yer var mı? siz mesajı görüp silersiniz zaten. telegram üzerinden ulaşabilir misiniz bana? https://t.me/lydr3x
tolgaaaltas lydr3x tolgaaltas [at] yandex.com.tr üzerinden elektronik posta atarsan en kısa sürede yanıtlamaya çalışırım.
mekici lydr3x BETA 11′de Harici Stiller bölümüne CSS eklemede sorun var sanırım. Bende ekleyemedim. Edit: Phpmyadmin üzerinden ekleyince harici stiller eklenebiliyor.