tolgaaaltas composer show --outdated ile eklentilerin yanında temel bağımlılıkları da görebiliyoruz. Şimdilik işimi görüyor.

bir yıl sonra

Eklenti RC 1 Sürümüne güncellendi.

Güncelleme

composer update fof/sitemap:"*"

2 ay sonra

Eklenti bende aktif ama sitemap sayfasına gittiğinde 404 veriyor. Başka ayarları var mıydı?

mekici O işletim sistemi hocam. Web sunucusu ayrı. Muhtemelen Nginx kullandığın için 404 görüyorsun. Nginx site yayınlama dosyasına aşağıdaki bloğu eklemen lazım.

location = /sitemap.xml { try_files $uri $uri/ /index.php?$query_string; }

Bu dosya muhtemelen etc/nginx/sites-available dizininde olur.

Etkin durumda. Aşağıdaki ayarlara dokunmadım bununla ilgili olabilir mi?
      Önbellek, dosya vs

grange Yok hiç bir ayara dokunmasan bile sitemap üretilmeli normalde. Site adresin nedir?

4 ay sonra

normalde sitemap ler url şeklinde olur google searche ekliyicem. Ama eklenti kod olarak veriyor ve googleye url kaydı yapamıyorum. Nasıl yaparım ?

Alikemal siteniz.com/sitemap.xml şeklinde url olması lazım.

5 ay sonra

Eklenti 1.0.3 sürüme güncellendi.

mekici php flarum fof:sitemap:cache komutu değişti ana gönderide güncellenmemiş hala.

durpoy Konu şablonu güncellendi. Mantık hataları vb. hatalar olduğunu düşünüyorsanız report etmekten çekinmeyin.

Can Komutlar eski. biraz önce belirtim. Oradan yapıştırmak su an doğru değil. Komutların güncel halini test edip ekler misin?

Bu komutları yazdığında seni yeni komuta zorluyor.

durpoy Discuss üzerinde bulunan ana konuyu takip edeceğim. Şuan burdan ekleme yapmak istemiyorum. Oradan yenilendiği gibi bu şablonu hemen güncelleyeceğim. Geri bildirim için teşekkür ederim @durpoy

durpoy tek komut yeterli

fof:sitemap:build

Cron a bunu ekledikten sonra hangi çalışma yöntemi seçerseniz seçin çalışacaktır.

mekici cron gerekli mi? cron a zaten

* * * * * cd /path-to-your-project && php flarum schedule:run >> /dev/null 2>&1

bunu ekliyorum

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular