Mali1533 Bir dahakine daha da zor bir şekilde görebileceğim bir yere yüklerseniz çok daha kolay yardımcı olurum. Upimager veya ibb.co servislerini kullanın lütfen.

İlk olarak uzantıyı zaten aktif etmemişsiniz, önce uzantıyı aktif edin. Ardından siteniz.com/admin#/fof/upload dizinine gidip uzantı ile ilgili ayarları paylaşın.

Mali1533 yani ban vereceğim artık tutumunuzdan dolayı. Birisi yanıt verene kadar bekleyin, yeni bir gönderi yazmayın. Çözümü bilen birisi MÜSAİT olduğunda yanıtlayacaktır.

Kylo verdiği hata logo yüklerken opss bir hata oluştu…..

Mali1533 hatanın ne olduğunu söylemediğin sürece yardımcı olamayız.

/storage/logs/ klasöründeki en son dosyanın içeriğini paylaşabilir misin

Mali1533 php.ini dosyasında extension=php_fileinfo.dll kodunu içeren satırın başındaki ; işaretini kaldır, sunucuyu yeniden başlat ve tekrar dene.

Kylo

aynen düzeldii ama şu şekilde yaptım php sürümüm 7.2 fileinfoyu aktif ettim ve yükle onaylandı 🥰

2 ay sonra

Watermark ekleyemiyorum. Ekleyince otomatik kaldırıyor toggle disable oluyor

durpoy izinlerde dosya indir seçeneği nasıl ayarlı? Herkes değilse sadece üyeler indirebilir.

2 ay sonra

tolgaaaltas Bilgilendirme
      Tüm dosya tiplerinin yüklenebilmesi için aşağıdaki dizini kullanın:
      (video\/(3gpp|mp4|mpeg|quicktime|webm))|(audio\/(aiff|midi|mpeg|mp4))|(image\/(gif|jpeg|png))|(application\/(x-(7z|rar)-compressed|zip|arj|x-(bzip2|gzip|lha|stuffit|tar)|pdf))

Bunları eklenti ayarlarının neresine gireceğiz?

12 gün sonra

Yeni Sürüm 0.10.0 !

• İmgur görsel yükleme sorunu çözer.
      • Genişlik ayarının yanında yükseklik ayarıda ekler.
      • Bir video veya görüntünün linkini yapıştırınca otomatik önizleme ekler. (BBCode kullanmaya gerek kalmadan)

Güncelleme:

composer require fof/upload
      php flarum migrate
      php flarum cache:clear
      Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular