Fareyi üzerine getirdiğimde zemin rengi değiştiği gibi yazılarında renklerinin değişmesini istiyorum.
yardım edebilirseniz sevinirim.

OnurKtrc

.DiscussionListItem:hover {
        background-color: #renkkodu !important;}

OnurKtrc Sadece fikrimi beyan etmek için yazıyorum; gece modu için o hover renk kodunu kullanmanız hiç mantıklı bir karar değil. Sarı çok canlı. Tamam logoda ve simgelerde o kadar dikkat çekmiyor ancak hover için çok fazla.

Siyah başarılı olsaydı Google ana sayfası Siyah olurdu.
      😛

pesimist57 Black is the new white. 🙂 Tüm kitlesel uygulamalar siyahı artık bir seçenek olarak sunuyor. Siyaha bakmak göz sağlığı açısından beyaza bakmaktan daha sağlıklı ve uzun süre ziyaretçinin sitenizde vakit geçebilmesi için önemli. Twitter’da var, Facebook yeni FB5 güncellemesi ile getiriyor, Instagram ve WhatsApp uygulamalarında beta olarak test ediliyor. Kaldı ki kitlesi oyuncu olan bir site için koyu tasarım zaten kabul edilen bir gerçek. Oyun istemcilerinin bir çoğu bu standartta. Her site için iyi olmayabilir ancak bir seçenek olarak artık mutlaka sunulmalı.

yazılar gri renkteyken üzerine fareyi getirince siyah olması gerekiyor yazıların
        mekici hocam yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler.

.DiscussionList:not(.DiscussionList–searchResults) .read .DiscussionListItem-title {
        color: #ffc000;
        }

.DiscussionList:not(.DiscussionList–searchResults) .unread .DiscussionListItem-title {
        color: black;
        }

read ve unread sorunu çözümü sanmıştım ama oda olmadı bilginize 🙂

.DiscussionList:not(.DiscussionList--searchResults)` .read .DiscussionListItem-title {
              color: #fcc20f;
          }

@media (min-width: 768px)
          {.DiscussionListItem-content:hover .DiscussionListItem-title{
              color: black !important;
              display: block;
          }}

bu kod ile sorunumu çözdüm arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim. 😁

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular