Adsense kod verdi bu kodu head taglerinin arasına yapıştırdım.Başka yapmam gereken bişey var mı? Panelde ads eklentisi var sağda reklam üste falan kod istiyor ona ne yazmalıyım?

tupac İşte o kodu oraya yapıştırman gerekiyordu. head tagları arasına eklenecek bir reklam kodu vermez adsense

tupac Hocam head tagları arasına eklersen sitenin tepesinde çıkar yonetim içindeki ads eklentisine yaparsan sitenin belli başlı ve yazı arasında reklamın çıkar. Reklamın çoklu reklamsa head arasında koydugun reklamlarda sitenin belli başlı yerlerinde çıkar ama flarumun yapısına uyacağını sanmıyorum o yüzden head arasında sadece analytcs kodunu yapıştır adsense kodunu eklenti içine yapıştır.

benefo peki bu ads.txt dosyası eklememi söylüyor bunu nereye ekleyeceğim.

5 ay sonra

ads.txt attım da diğer kodu yapıştırmam gereken kısımda sıkıntı çıktı şimdi. Sitenin ana dizininde wordpress kurulu ve domain.com/tr/ adresinde ise flarum forum kurulu bugün kodu wordpresste bir yerlere yapıştırdım bir ara reklamlar geldi ama şu an görünmüyor onu kaldırdım zaten. Sebebi de kodu bir defa kullanmam gerekmesi ve pozisyonları ayarlayamam. otomatik reklam konumlandırma açık adsense tarafında acaba ondan mıdırı bilemiyorum bilgisi olan var mı?

FlarumTR, Flarum.org tarafından onaylanmış resmi bir topluluktur. Daha fazla bilgi için bakınız, doğrulanmış topluluklar.

verified-community