mekici @tolgaaaltas hocam localde TR dil eklentisini aktif edince tarayıcı konsolunda şöyle bir hata oluşuyor. (beta 14 sürümünde)
Alshain tolgaaaltas Hocam sorun büyük ihtimalle şundan kaynaklanıyor. https://docs.flarum.org/extend/update-b14.html#frontend-javascript moment.js i kaldırmışlar, moment yazan yerleri dayjs olarak değiştirirseniz sorun çözülür diye düşünüyorum.
tolgaaaltas Çekirdek Deneyim Paketi üstünde bugün birkaç saatlik çalışma yaptım. Ufak tefek düzeltmeleri sistem üstünden gerçekleştirdim. Uzantılar Deneyim Paketi ise tam bir karmaşa. Uzak kaldığım için çok fazla eksik satır var. @durpoy yaptığın önerilerin nerede göründüğünü buldum. Katkı sağlamak istersen sistem açık.
durpoy tolgaaaltas weblate de %60 %70 Türkçe orani. Ams tüm uzantılar var tabi. Ben bi de seri seri çeviri yapamiyorum o bi tık kötü olmuş. Uzantılara tek tek girmek gerekiyor.
durpoy tolgaaaltas Düzenleme: Core paketini Beta 15 için güncellediğinizde haber eder misiniz? Beta 15 hosting paketini yayımlayacağım.
tolgaaaltas mekici “Görünür Adı Değiştir” olarak güncellenmiştir. Nasipte varsa 0.15.0.2 ile düzelecek.
gorunurad Benim bazı maillerim ingilizce bazıları ise bozuk. Flarumtr’nin mailleri ise düzgün ve türkçe. Ben de beta15 kullanıyorum. Ne yapmam lazım? güncelleme gelmiş gözümde kaçtı pardon.