tolgaaaltas Çekirdek Deneyim Paketi üstünde bugün birkaç saatlik çalışma yaptım. Ufak tefek düzeltmeleri sistem üstünden gerçekleştirdim. Uzantılar Deneyim Paketi ise tam bir karmaşa. Uzak kaldığım için çok fazla eksik satır var. @durpoy yaptığın önerilerin nerede göründüğünü buldum. Katkı sağlamak istersen sistem açık.
durpoy tolgaaaltas weblate de %60 %70 Türkçe orani. Ams tüm uzantılar var tabi. Ben bi de seri seri çeviri yapamiyorum o bi tık kötü olmuş. Uzantılara tek tek girmek gerekiyor.
durpoy tolgaaaltas Düzenleme: Core paketini Beta 15 için güncellediğinizde haber eder misiniz? Beta 15 hosting paketini yayımlayacağım.
tolgaaaltas mekici “Görünür Adı Değiştir” olarak güncellenmiştir. Nasipte varsa 0.15.0.2 ile düzelecek.
gorunurad Benim bazı maillerim ingilizce bazıları ise bozuk. Flarumtr’nin mailleri ise düzgün ve türkçe. Ben de beta15 kullanıyorum. Ne yapmam lazım? güncelleme gelmiş gözümde kaçtı pardon.
tolgaaaltas Ayaz Ata (0.15.0.3) Bu güncelleme Türkçemizin daha güzel kullanılmasına dair bir dizi iyileştirme ve yeni satır eklemeleri içermektedir. 2021 hepinize önce sağlık, ardından mutluluk ve başarı getirsin. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu yıllara. 2020′nin son güncellemesi olan Ayaz Ata; Türk, Altay ve Orta Asya mitolojilerinde, özellikle Kazaklarda ve Kırgızlarda Soğuk Tanrısı. Noel Baba ile de özdeşleşmiş durumdadır. Ayas Han olarak da bilinir. Ay ışığından yaratılmıştır. Soğuk havaya neden olur. “Ak Ayas” olarak adı geçer. Ülker burcunun altı yıldızı göğün altı deliğidir ve oradan soğuk hava üfler. Böylece kış gelir. Ayaz, tüm Türk coğrafyasında yakıcı soğuk anlamına gelir ki, Ay’ın gökte rahatlıkla görüldüğü açık havalarda meydana geldiği için Ay Tanrısı’nın (veya ona bağlı Ayas Han’ın) gönderdiği düşünülmüştür. Bir tür Noel Baba olarak düşünülebilir. Hatta Kazaklarda birebir Noel Baba ile özdeşleşmiştir. Kaynak belge
tolgaaaltas Bu “önce önce” kısımlarını fark eden olmamış bugüne kadar. 0.15.0.4 ile düzelecek. Arkadaşlar lütfen bu tartışma altından dil paketi ile ilgili raporlarınızı gerçekleştirin ki hepimiz sorunsuz bir şekilde kullanalım. Kurulum ve aktif sayısı gerçekten yüksek ama geribildirim neredeyse sıfır.
gorunurad tolgaaaltas Etiket kaldırınca da bozukluklar var hocam. Onları da bir kontrol edebilir misiniz?
gorunurad Yeni sürümde şu kısmı düzeltiniz mi bilmiyorum ama. Düzeltmediyseniz düzeltebilme şansınız var mı hocam?
tolgaaaltas gorunurad Bunu düzeltirsem örneğin 12 Tem 2019 tarihinde katıldı ifadesi 12 Tem 2019 katıldı olarak görünür. Bir gün boyunca anlam kayması olsun, geri kalanında normal gözüksün bence. Joined one day ago ifadesi başka türlü kalıba oturmuyor.
gorunurad tolgaaaltas ne yazık ki 1 günle kalmıyor hocam 1 ay ve daha yenisi için hep bu sorun oluşuyor. Düzeltilse güzel olabilirdi ama yapacak bir şey yok sanırım.