tolgaaaltas önceden ben bu hatayı yaşamıştım ve update ile çözüm bulduğumu paylaşmıştım. ondan beri yeni eklenti yüklemedim ve hep güncelleme yaptım var olanlardan o yüzden uzun süredir denk gelmiyordum şimdi tekrar yükleyince hata almaya devam ediyorum. php sürümümden ötürü olabilir belki ya da sunucu firması da sınırlamış olabilir belki.

1.3 gb available yazıyor memory de.

taklamakan sorunu 1GB swap alanı ekleyerek çözdüm. Galiba bu require işlemi yapılırken packagisti tarama esnasında çok fazla ram tüketiyor sistem ve yeterli de olmuyor. Hem benim serverda bir wordpress 2 de flarum kurulu ama boştayken 400 mb kullanımda cache de 400mb geçersek 1.3 GB kullanılabilecek memory var ama o bile yetmiyor demek ki. Ben de buradaki tutorial ı uyguladım ve 1GB swap alanı ekledim. tabi php flarum cache:clear ve composer clear-cache komutlarını da kullandım bu komutları kullanınca da ekstradan 300 MB cache silindi.

12 Mayıs 2020, bu paket için son güncelleme tarihidir.

12 gün sonra

tolgaaaltas emeğinize sağlık güzel paket fakat birisini tartışmada etiketlediğiniz zaman mail adresine ingilizce olarak cevap gidiyor bu çeviriden kaynaklı birşeymi yoksa sistemden kaynaklı mı ?

9 gün sonra

0.13.0 yayınlandı (Izih)

• Beta 13 için yeni satırlar eklendi.

Izih - Türk mitolojisinde vahşi hayvanların koruyucusudur.

@tolgaaaltas Merhaba üstadım. Ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum kurulum esnasında. Sürüm 13 Beta

tolgaaaltas Yükseltme yapmadım sıfır kurulum gerçekleştirdim hocam. Ama güncelleme yaparmış gibi yüklemeyi deneyebilirim.

Rootzilla Yanlış yazmışım hızlı yanıt vereceğim diye ondan dolayı hata almışsınız.
            composer require tolgaaaltas/flarum-lang-turkish:0.12.2

Merhaba sevgili arkadaşlar,
            Extiverse üzerinde önerme ve önermeme özellikleri gelmiş gördüğüm kadarıyla. Sizden ricam eğer vaktiniz varsa Extiverse platformuna kayıt olup Turkish Core Experience Pack için değerlendirmede bulunmanız.

Dipçe: Değerlendirmenizi yazdıktan sonra “Recommend this extension.” kutusunu işaretlemeyi unutmayın.

Teşekkürler.

14 gün sonra

taklamakan Microsoft Edge (Chromium based) ile sorun yaşamadım. Chrome kullanmadım hiç hayatımda o yüzden neden olabileceğine dair bir fikrim yok ama ikisi aynı tabanda, garip geldi bana.

durpoy cacheleri temizlediniz mi? Türkçe uzantıları composer require komutu üle güncelleyin.

durpoy Discord kullanmıyorum. Bir ara bakacağım aslında sadece dosya adını değiştirmem lazım ama onun için güncelleme atmayacağım. Mesajlaşma uzantısı çıktığında güncellemeyi yayınlıyor olacağım.

2 ay sonra
                Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular