- Düzenlendi
Flarum Türkçe Deneyim Paketi
Yanlış dizinde deniyormuşum .d
- Düzenlendi
Beta 12 ile beğenilerdeki “Sen ve 12 diğer beğendi.” beğendi ifadesi “Sen ve diğer 12 kullanıcı beğendi.” olarak değiştiriliyor. Düzenlemeyi GitHub’da gerçekleştirdim, beta 12 ile gelen diğer yeni satırlar ile beraber yayına almış olurum. Bu zamana kadar nasıl fark etmemişim hayret.
Sizin de fark ettiğiniz çeviri sorunları varsa lütfen geribildirim olarak GitHub üzerinden belirtin.
Ekleme: Aslında “12 kullanıcı daha” olarak yapsam daha koş olacak gibi.
Uzun zamandır istenilen dil seçimindeki Turkish Core Pack yazısı artık Turkish olarak düzenlendi. Tembelliğim için kusura bakmayınız. Bu da yukarıdaki özellikler gibi Beta 12 dil paketi ile beraber geçerli olacak.
Yeni sürümün dağıtılmasına bildiğiniz gibi bir hafta var, eğer bu bir haftalık süre içerisinde yeni bir satır eklemesi yapılmazsa paket şu anda Beta 12 için hazır durumda. Core’da birkaç tane düzenleme vardı, birkaç tane de Flags için yeni satır vardı. Bildiğim kadarıyla bu sürümde Spoiler (tatkaçıran) özelliği de eklenecek ama çevirilerde onunla ilgili bir özelliğe henüz rastlamadım. Eğer Spoiler gelirse de Türkçe olması için Tatkaçıran olarak çevrilecektir bilginiz olsun. Bunun dışında yine gözüme takılan bir iki şey ile daha oynadım. Sizin de gözünüze takılan bir hata varsa bildirirseniz Beta 12′ye yetiştirmiş oluruz.
0.12 yayınlandı
Core için yeni satırlar eklendi.
Flags için yemi satırlar eklendi.
Etügen – Türk, Moğol ve Altay mitolojisinde Yeryüzü Tanrıçası. Ütügen veya İtügen olarak da söylenir. Toprak ve yeri temsil eder. Devleti ve egemenliği korur. Toprağı ve toprakla ilgili tüm unsurları, bitkileri ve hayvanları korur. Konur (kahverengi) saçları vardır. Toprağa dayalı üretimi, tarımı ve hasadı korur. İnsanların bilmediği, ulaşamadığı bir yerde topraktan (kerpiçten) yapılmış evinde yaşar. Son derece alçakgönüllüdür. Mecazen emeği ve helal kazancı simgeler.
Kaynak: Wikipedia
- Düzenlendi
tolgaaaltas Tolga oturum açmamış kullanıcılar çeviri ile ilgili sorun yaşıyor sanırım. Beta 12′ye güncelledim. Oturum açınca sorun yok ama açmayınca aşağıdaki ekranı görüyorum. TR Core den mi yoksa bir eklentiden mi kaynaklanıyor acaba?
mekici İngilizce paket aktif sanırım, kendi sitemde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kısa süreliğine yönetici izni verirsen kontrol sağlayabilirim veya vaktin varsa sen de ayarlardan kontrolü gerçekleştirebilirsin.
tolgaaaltas Aynen EN etkinmiş Suriye’de kafa kalmadı
tolgaaaltas Bu arada sana Yönetici rolü ekliyorum. Her zaman kalabilir
mekici Teşekkür ederim.
tolgaaaltas Sorun çözüldü hocam. EN dili etkindi TR yaptım düzeldi.
- Düzenlendi
güncellemeyi kontrol ediyorum
Bir türlü Güncelleyemedim.
tolgaaaltas/flarum-lang-turkish 0.11.2 0.12 Turkish language pack for Flarum…
Aşagıdaki gibi bir kod girdiğimde.
composer why-not tolgaaaltas/flarum-lang-turkish 0.12
flarum/flarum - requires tolgaaaltas/flarum-lang-turkish (0.11.2)
çıktı aldım. Sitede herhangi bir problem yok. site beta 12 bilginiz olsun istedim.
tolgaaaltas/flarum-lang-turkish 0.11.2 0.12 Turkish language pack for Flarum…
güncelleme kontrolü.
EminGlveren composer require dev/ext
formatında dener misiniz?
composer require dev/ext tolgaaaltas/flarum-lang-turkish
şeklindemi ?
EminGlveren dev: developer (tolgaaaltas)
ext: uzantı (flarum-lang-turkish)
composer require tolgaaaltas/flarum-lang-turkish
çalıştırmanız gereken komut.
tolgaaaltas
Bu şekilde sıkıntısız oldu. Teşekkürler tekrardan. İyi çalışmalar.
- Düzenlendi
Beta 13′ün çekirdeğine eklenmiş olan yeni satırların tümünü çevirip pakete ekledim. Beta 13 yayınlandığı anda muhtemelen paket de güncellemeyi almış olacaktır. Süreci kısaltmak adına haftada bir defa resmi pakete göz atıyorum.