- Düzenlendi
Flarum Türkçe Deneyim Paketi
Uyarı: Resmi çekirdek çeviri paketi yayınlandığında bu paket terk edilecektir.
mekici Last visit değeri değil ki ama bu, join date değeri. Nerede gözüküyor bu değer?
Dil seçeneğinde English ve Turkish Core Pack yazıyor. Dropdown daki Turkish Core Pack yazısını nasıl değiştirebiliriz ya da yalnızca Türkçe olarak kalmasını sağlarız?
taklamakan Dropdown’da Turkish yazıyor olması gerekiyor. Benim şu anda kullandığım şekliyle en azından öyle. Paketi inceleyip bir güncelleme yayınlarım olmadı.
taklamakan Flarumtr de turkish core pack yazıyordu. Assets klasörünün izinlerini 777 yaparak bu sorunu çözdüm.
sonradan düzeldi. Ayarlar kısmında dil seçeneğini kapat aç yaptım ondan sonra düzeldi galiba.
mekici Hocam resimdeki tüm kullanıcılara e posta gönder seçeneğini nasıl ekleyebiliriz? Bunun için bir eklenti mevcut mu?
taklamakan Mevcut hocam. Aşağıdaki komut ile kurabilirsin.
composer require kilowhat/flarum-ext-mailing
tolgaaaltas Hocam ben eklenti güncelleme sorunu yaşıyorum.Günceeleme yüklenemiyor Nothing: command not found hatası alıyorum.
Beta 9 dan kalan turkishpcak eklentisi var ondan mı kayanaklanıyor bilmiyorum. Turkish Pack pasif hale getirip denedim bu sefer de olmadı.
- Düzenlendi
ozkan4534 require
komutu ile dener misiniz lütfen?
tolgaaaltas Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yaptım yüklendi.Bu yüklemeden sonra Turkish Pack kaldırmalımıyım
ozkan4534 Core Pack ve Extended Pack harici dil paketi kurulu ise kaldırabilirsiniz.
Hocam beta 11 için kontrol etme şansınız oldu mu? Yeni eklenen satır var mı?
Paket Beta 11 ile kullanılabilir, yeni sürüm için herhangi bir yeni satır değeri bulunmuyor. Ancak elektronik postaların görüntülenmesindeki sorun hala devam ediyor. tolgaaaltas/flarum-lang-turkish#4 için bu sorunu kaydettim. Fark ettiğiniz hataları yine GitHub veya bu tartışma üzerinden paylaşabilirsiniz. GitHub biraz daha derli toplu olarak görüntülememi sağladığı için GitHub üzerinden yaptığınız geribildirimler işimi kolaylaştırır.
mekici Tam ben de bu gönderiyi yazıyordum, hayır yeni satır eklenmemiş. Kontrol eder etmez Beta 11 ile uyumludur ibaresini güncellemiştim zaten.
tolgaaaltas Beta 11 ile uyumludur
Tartışmayı açarken son iletiye yönlendirdiği için fark etmemişim. Tamam hocam sorun yok o zaman.
Mail sorunu github uzerinden baktigimda cozulmus gozukuyor ancak composer uzerinden guncellenmemis o yuzden sorun hala devam ediyor. Ayrica yukarida Turkish Core Pack yazdigi soylenmis cunku core dil paketinde Turkish Core Pack olarak yaziyor. Ext dil paketinde ise Turkish olarak geciyor. En son hangi eklenti aktiflestirilirse ona gore Turkish veya Turkish Core Pack yaziyor.
WhoIAm Düzenledim daha önce, release ettim ancak kendi Flarum’umda sorun yarattı. Orada nasıl bir adım izlemem gerektiğini güvenilir başka bir yabancı çeviriden karşılaştırıp çözümleyeceğim. Core Pack’i de yeni sürümde düzelteceğim. Tüm geribildirimler ve ilgin için teşekkürler.