çoq iyi

Paylaşım için teşekkürler.

mekici E-mail Verification Switch eklentisi mevcut mu ? beta 10 a geçtiğimden beri kayıt olurken hata veriyor hocam. Yani ekrana birşey gelmiyorda dönüyor kalıyor kayıt ekranı kayıt oldunuz giriş yapın falan demiyor öyle bekletiyor

psdlider O eklenti eklenecekler arasında hocam. Sonraki güncellemede ekileceğim bu eklentiyi.

mekici sornaki güncelleme derken flarum 11 değil demi hocam 😃 birde bu kayıt olma sorununu nasıl çözebilirim? kayıt oluyor kullanıcı oluşturuyor ama ekrana bildirim gelmiyor öylece kalıyor. Doğal olarak kayıt olanda olduğunu anlamıyor

psdlider Onun nedeni e-mail ayarlarının yapılmamış olmasında kaynaklanıyor.

psdlider sornaki güncelleme derken flarum 11 değil demi hocam

Yok hocam mevcut dosyalardan bahsediyorum. Ara ara eklentileri güncelliyorum, eklenti ekliyorum çıkarıyorum falan ondan bahsediyorum.

mekici hocam ayarları yaptım bu seferde şöyle bir hata verdi:
          Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar deneyin.

mekici hostingden aldım bilgileri hocam dedikleri gibi girdim, tek boş alan var şifreleme bölümü orada eskiden de boştu ve çalışıyordu

psdlider Normalde hostinglerde Sürücü kısmını sadece mail seçince posta gönderiyor. Sürücü kısmını mail yapıp dener misin?

mekici şuan çalışıyor gibi hocam server var bende aslında ama dediğiniz gibi yaptım ve sadece mail yazılı, kayıt olurken hata vermiyor ama mail gönderiyor mu onu bilemedim. Test edeyim onu

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular