Flarum yazılımına menü eklemeye yarayan links ve sayfa eklemeye yarayan Pages eklentilerini Türkçe diline çevirdim. İhtiyacı olan arkadaşlar indirip kullanabilirler.

Kurulum.

1. Hangi eklentiye Türkçe yama ekleyecekseniz o eklentiyi admin panelden devre dışı bırakın.
  2. Eklentiyi aşağıdan indirin. Zip'ten çıkarın.
  3. Sitenizin kök klasöründe aşağıdaki yolu izleyin. (Bu örnek fof-links eklentisi içindir. fof-pages eklentisi için yöntem aynıdır)
  4. siteadi.com/vendor/fof/links/locale yolunu izleyerek zip'ten çıkardığınız tr.yml adlı dosyayı yükleyin.
  5. Admin panelden eklentiyi tekrar aktif edin.

Flarum Link Eklentisi Türkçe Dil Dosyası

links-tr.zip
671B

Flarum Pages Eklentisi Türkçe Dil Dosyası

pages-tr.zip
779B

NOT: Çevirilerde eksiklik veya hata varsa bu konunun altında rapor ediniz.

• [silindi]

bazaar ı Türkçe nasıl yapacağız?

• [silindi]

mekici Bu sayfaları geri siliyor

• [silindi]

tr.yml olarak kaydetsem de bir süre sonra yüklediğim dosyayı geri siliyor

• [silindi]

mekici yeni eklenti ekleyip kaldırınca vb birşey yapınca siliyor eklediğim tr.yml dosyalarını

Yani bu, bu eklentiye özel bir durum o zaman. Bendeki eklentilerin hiç birinde böyle bir sorun yaşamadım. Bazaar eklentisinde çok fazla çeviri var. Uğraşmaya değmez. Lazım olan eklentileri SSH kur bence.

• [silindi]

mekici yok bütün çevirileri siliyor

[silindi]
          Valla tüm eklentileri türkçe kullanıyorum bi bazaar a alışamadım o sebeple direk kaldırmıştım 🙂 Denemem lazım şuan site için eklenti yazıyorum aciliyeti yoksa onu biraz ertelesek 🙂 mekici

[silindi], başlığı Flarum Link ve Sayfalar Eklentilerinin Türkçe Dil yaması olarak değiştirdi.
          3 ay sonra

teşekkürler

2 yıl sonra
          mekici, tartışmayı kilitledi.
          Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular