Teşekkürler, şu kodları gördükten sonra navigasyon altına eklemeyi deneyeceğim. Emeğinize sağlık.
Flarum Konu Başlıkları Arasına Reklam Ekleme
Teşekkürler @mekici
Hocam bu kodları hangi sürüme göre ayarladınız ? Benim kullandığım sürüm = 0.2.4
- Düzenlendi
sezginyildirim 0.2.4 hocam
Bilindiği üzere konu altında mesaj gönderilmeden reklam yayınlanmıyor. Onu şu şekilde çözebilirsiniz ;
/vendor/flagrow/ads/js/dist/forum.js dosyasını açın ve şu kodların olduğu satıra gelin :
var start = parseInt(flarum_app__WEBPACK_IMPORTED_MODULE_1___default.a.forum.attribute('flagrow.ads.start-from-post') || 1);
bu satırdaki kodların yerine aşağıdaki kodu ekleyin :
var start = 0;
daha sonra aşağıdaki satırda yer alan 1 numarasını 0 ile değiştirin, kaydedin ve çıkın :
if (i >= start && (i - start) % between === 0 && i < commentPosts.length - 1) {
daha sonra yukarıda anlattığım aynı işlemleri /vendor/flagrow/ads/js/src/forum/addAdBetweenPosts.js
dosyası üzerinde de gerçekleştirin. Ancak bu dosya da var start = 0;
olarak değil, const start = 0;
olarak girin.
Not : Javascript dosyaları üzerinde değişiklik yapmak çok hassastır ve forumun çökmesi en ufak bir hatada kaçınılmaz oluyor. O sebeple yedek almadan işlem yapmayınız. Sorumluluk kullanıcıya aittir.
i have been looking for this the whole year lol, awesome
Tamda bunu arıyordum
Teşekkürler.
Peki her mesaj arasında reklam göstermek mümkün mü?
Teşekkürler.
teşekkürler
sezginyildirim Hocam dediklerinizi uyguladım ama yine yorum olunca yorumdan önce gözüküyor. Benlik mi bir sıkıntı var çözemedim. Reklam yeri düzeldi ama yorum olmayınca gözükmüyor
VarolNMustafa Dosya haline getirdim, rar içinden çıkan dosyaların yolunu izleyip ftp aracılığı ile yükleyiniz veya kod yapısına bakarak değişiklikler yapabilirsiniz. İşlemleri denemeden önce mutlaka yedeği alın, işlem sonrası önbelleği temizleyniz.
sezginyildirim Teşekkür ederim hocam.
teşekkürler
teşekkürler
Teşekkürler.