Alshain
Teşekkürler sorun halloldu. 🙂 Şuan normal cevap ücreti uyguluyor ilk cevaplara. Hani bir farkı olmadı gibi. 😃

Şöyle deyim; cevap ve konular 0.020 puan bizde. İlk cevabı 0.030 yapmak istiyoruz.

Bu işlem sanırım; $this->giveMoney($event->post->user, $postmoney / 2); ile alakalı. Ben burayı her ne kadar değiştirsem de (8-10-20) etki olmuyor. Sizde bulunan diğer fonksiyonlar ile mi bağlantılı acaba?

SanalAnsiklopedim Hocam sadece ilk cevaplar için geçerli bu özellik. İsterseniz şöyle deneyin.

public function ErkenCevap(Posted $event)
        {
            $discussmoney = (float)$this->settings->get('antoinefr-money.moneyfordiscussion', 0);
            $postmoney = (float)$this->settings->get('antoinefr-money.moneyforpost', 0);
                    if (strlen(trim($event->post->content)) > 75) {
                          $this->giveMoney($event->post->user, $postmoney / 2);
                    }
       }

Bu şekilde bütün cevapların %50 daha fazla para kazanması lazım. Deneyebilir misiniz?

Alshain
      Evet. İlk cevaplar için yapmaya çalışıyorum bende zaten. 🙂 Deneme konu açıp, İlk cevap olarak deniyorum, fakat normal cevap ücreti yansıyor.

8 gün sonra

Alshain Hocam bahsettiğiniz eklentiyi nereye kuruyoruz yardımcı olabilir misiniz?

tupac Konsolda aşağıdaki komutu çalıştırın. Meney adındaki eklentiyi kurmanız lazım.

composer require antoinefr/flarum-ext-money

mekici Hocam çok soru soruyorum biliyorum 😀 Ama composer kullanmadım hiç . Meny eklentisini nasıl nereye kuruyoruz. Sizinde başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.

tupac Sunucunuz var mı yoksa hostingde mi kullanıyorsun Flarum’u?

tupac Localhostta flarumun kurulu olduğu klasöre gel. Yada böyle anlatması zor olacak. Sen aşağıdaki videoyu izle. Orada eklentilerin nasıl kurulduğunu anlattım.

mekici peki hostingdeki klasörlere nasıl kuracağız ?

tupac Yukarıda bahsi geçen klasörleri hostingde site dizininde bulabilirsin. Yukarıdaki gibi değiştirilebilir yani .

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular