• Ticaret
  • Flarum Kurulumu (Ücretli Servis)

Mithat Merhaba hocam sürüm güncellemeyi ne kadara yapabilirsiniz ?

İkisini de kullanmıyorum mail atabilir misiniz

bir ay sonra

Hocam selamlar, daha öncesinde yazmıştım. Buzzy adında bir script kullanıyorum. Flarum ile entegrasyon için şöyle biraz bakındım ama zaman alacak baya. İşlerim yüzünden çok zamanda ayıramıyorum sürekli bişiler çıkıyor. Ara verdikce de işten kopuyorum bi türlü yapamadım. Ücretli olarak yaptırmak istiyorum ama bilgi alabilirmiyim. Telegram yada skype kullanmıyorum. Email yada Discord ile görüşme şansımız varmı acaba?

RecLast Maalesef hocam bahsettiğiniz şekilde bir entegre yapamam.

12 gün sonra

hocam selamlar. elimde domain host mevcut. anahtar teslim full paket 500 tl mi?

20 gün sonra
          2 ay sonra

SMF 1.1.21 ’den Flarum’a dönüşüm yapabilecek, deneyimi olan birileri var mı acaba?

retroturk SMF 2 ve üzeri sürümleri için geçiş scripti var ama v1 için yok sanırım.

3 ay sonra

@mekici hocam ile birlikte çalışma fırsatımız oldu. Kendisi son derece ilgili ve bilgili birisidir. Çalışacan olan kişi/ler hiç tereddüt etmeden çalışabilirler.

2 ay sonra

FULL Paket aldım. Muhammed bey son derece ilgili ve bu konularda da gayet bilgiliydi. Hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

3 ay sonra

MuratKll Profilimdeki iletişim kanallarından yazabilirsin.

24 gün sonra

Merhaba, VPS sunucumuza sadece Flarum kurulumu yapmak için fiyat verebilir misiniz? @mekici

22 gün sonra

Kendisi sorunsuz bir kurulum yaptı. Emeği için teşekkür ederim

• Can bunu beğendi.
              2 ay sonra

Mithat hocam full paket kurulum hakkında fiyat bilgisi almak istiyorum. Wp üzerinden yazdım müsait bir vakitte cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular