Moyate Benim profilime gir ve aşağıdaki resimde olduğu gibi yap. Düzenle de açılan pencerede admin yap.

Moyate Hocam Assets klasörünün dosya izinleri 775 değil. Daha önce de söyledim. Ama 775 görünüyor olsa bile değil. İyi kontrol edin.

hocam 777 olsa sorun olurmu ?

Moyate Olmaz ama garip bir şekilde yüklenmiyor görsel sitenize. SSH ile aşağıdaki komutu çalıştırın birde;

sudo chmod -R 775 /var/www/flarum/

/var/www/flarum/ olan kısmı sitenizin kurulu olduğu dosya yolu ile değiştirin. Tabi sunucunuz Ubuntu ise.

Moyate Hocam sitenizde Beta 9 ile uyumlu olmayan eklentiler de var. Örnek: Discord Widget, Login2see gibi.

evet onları siliyimmi ?

mekici gerekli komutu çalıştırmama rağmen sorun devam ediyor. discord ilr girişte de 500 hatası veriyor.

Discord ile girişteki hata çözüldü, hala profil resmi yüklenmiyor

Problemi çözdüm sunucunun ana php.ini dosyasında upload engellenmiş, teşekkürler mekici

mekici Ayrıca PHP ayarlarıyla da alakalı olabilir.

Demiştim bunu. Çözüldüğünü sevindim

mekici evet hocam da ana php.ini den hiç beklemiyordum. Yardımlarınız için teşekkürler 🙂

8 ay sonra

serhan selam dostum. Konu biraz eski. Ben de flarum da yeniyim 🙂 php.ini dosyasında hangi satırda engellenmiş. Bende de aynı sorun var. Bulamadım maalesef.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular