serhan Varsayılan olarak izin verilen max dosya yükleme boyutu 2048 Bytedir. Gösel boyutu bunu aşmamalı yada bu değeri artırın.. Ayrıca PHP ayarlarıyla da alakalı olabilir.

mekici daha küçük görselle de denedim, yine aynı sorun. php ayarlarında da sorun yok

serhan Hocam senin iste iş yeri internetinde filtreye takılıyor, akşam eve gidince bakalım.

serhan Cepten baktım da konuları açmaya çalışırken de opss hatası veriyor.

mekici cpanel üzerinde şu an ama ssh erişimim var

mekici konu açamama sorununu çözdüm, adblock kapandığında konu açılmıyor garip bir şekilde. adblock açıkken ya da yokken sorun olmuyor.

serhan Adblock dom yapısını bozuyor muhtemelen

hocam fotoğraf yükleme sorununu çözücektik

Moyate Aynen çözecektik ama bir site ile uğraşıyorum. Sitene flarumtr kullanıcı adı ile kaydoldum. Beni admin yapar mısın bir bakayım ayarlara

Moyate Yapamıyorsun çünkü seçenekleri açamıyorsun. ADS eklentisini devre dışı bırak öyle dene.

hocam garip bir şekilde ads eklentisini devre dışı bırakırsam bizim sitedeki butonlar çalışmıyor ve yetki veremiyorum allah allah sorun ne acaba

Moyate Sonradan eklediğin kodları çıkar öyle dene. Sonradan eklediğin kodlardan biri bozuyor.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular