Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir flarum scriptini takip ediyorum. Büyük ihtimalle bir projemde kullanacağım. Web View olarak anroid uygulamasınıda hazırlamayı düşünüyorum.

Yalnız sormak istediğim bir soru var, android sürümünde kullanının açtığı konulara cevap yazıldığında veya konusu beğenildiğinde kullanıcıya özel bildirim gönderebilir miyim ?

MURATGURCEMAL PWA olarak hazırlarsanız OneSignal ile entegre edilebiliyor sanırım. Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama bu şekilde bir kullanım yapıldığını okudum diye hatırlıyorum. OneSignal için de bildirim eklentisi kurmanız gerekiyor.

bir ay sonra

MURATGURCEMAL Mobil uygulama güncelleniyor hocam. O yüzden Şu an biraz garip gözüküyor olabilir. (2 logo ve altbar gibi)

tolgaaaltas hocam siteyi kurdum, etiketleri vs ayarlıyorum. sosyal medya ve tanıtım işlemlerim var. sanırım ilk aşamada android webview ile google play e yükleyebilirim diye düşünüyorum. belirli bir kullanıcı kitlesi sonrası bu ihtiyaçlarım olacak.
    genel olarak flarum u çözmek içinde https://flarumtr.com iyice inceliyorum 😃 eklenti ayar vs kaçırmak istemem..

MURATGURCEMAL @mekici burada harika işler çıkartıyor ve birebir destek hizmeti sağlıyor. Yalnızca FlarumTR’de gezinmek, Flarum’da yapılan geliştirmeler ve eklenti geliştiricilerinin duyurularını kaçırmanıza neden olabilir. Eklentilerde yaşadığınız sorunları iletmede bir noktadan sonra illaki resmi toplulukta hesabınızın olması gerekecek. Bağlantıları dış bağlantı olarak vermeme takıldınız sanırım, eklentilerin resmi sayfaları onlar. Yoksa Flarum’un resmi topluluğuna dış bağlantı vermemin bana en ufak bir faydası yok.

tolgaaaltas hocam flarumu 1-2 yıldır takip ediyorum. paylaşımlı hostinge kurma konusunda sıkıntım vardı sadece. onuda burada çözüm bulunduğunu görünce projeyi hayata geçirmeye karar verdim. "Bağlantıları dış bağlantı olarak vermenize takılmadım sadece ingilizcem zayıp olduğu için biraz zorlanıyorum birde dediğim gibi paylaşımlı hosting olmasından ötürü biraz problem yaşayacağımı düşünüyorum.

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular