bikpss mekici site açıldı ancak kullanıcı girişi yapılamıyor hocam. Oops! Bir şeyler yanlış gitti. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar deneyin. hatası veriyor
mekici bikpss https://flarumtr.com/d/136-istediginiz-kaynak-bulunamadi-hatasinin-cozumu Burada anlatılanı uygular mısınız? Site dizininde .htaccess adından bir dosya var mı?
mekici mekici Hocam sizin hosting ile alakalı bir durum var sanırım. Şimdi ilk dosyaları kullanarak kurulum yaptım bir hostinge bir sorun çıkarmadı.
bikpss mekici kaynak bulunamadı yazısında olanları yaptım site tamamen kapandı 🙂 Bu sayfa çalışmıyor hatası verdi 🙂
mekici bikpss Kaynak hatası sorununu düzeltmeden önce site dizininde .htaccess adında bir dosya var mıydı?
mekici bikpss Hangi hosting firmasında siteniz? Ayrıca sunucu özelliklerini yazabilir misiniz? bikpss
bikpss Hocam Daha sabah kurdum düzenlemeler yapıyordum. Dünkü sorunun kaynağını bende bilmiyorum ama ne var ne yok her şeyi sildim ve baştan açtım bu subdomain de dahil olmak üzere hiç birşey bırakmadım. Sonra oldu 🙂 Allah utandırmasın inşaallah 🙂
taklamakan bikpss hocam server yapınıza ait bilgi verebilir misiniz? VPS ya da VDS e mi kurdunuz yoksa Hostinge mi? Ayrıca hangi panel yüklü apache mi nginx mi kullanıyorsunuz?
Emirhan1327 Bende de aynı sorun bulunmakta. Nereye tıklasam kaynak bulunamadı hatası veriyor. .htacsess dosyasını bu siteden indirip yükledim. Admine de erişim yok. 404 hatası veriyor.
ErdiALIR Emirhan1327 sorunu çözdünüz mü hocam aynı sorun bendede var . daha önce aynı şeyi kurdugumda böle bir hata almamıştım. nedense şimdi böle bir hata alıyorum.