Ceday Merhaba Dostlar, Beta 9′da yayınlanan Adsense eklentisini henüz etkinleştirmedim nedeni bir ara forum da aktif edildiğinde sorunlara yol açacağı söylenmişti Adsense eklentisi güncellenmiş fakat kurulumu ve detayları hakkında bilgi almak istiyorum. @mekici
mekici Ceday AdSense eklentisi yakın zamanda iki defa güncellendi ama sorunu tam anlamıyla çözülemedi. Eğer Adaense sürümünüz 0.2.0-beta.1 ise sorun yok. Zaten ben pakete en son çalışan sağlıklı sürümünü yüklemiştim.
Ceday "“ sorunu tam anlamıyla çözülemedi. ” dediğiniz için site yedeği almam gerekiyor gibi fakat ftp aracılığı ile yedek alırken Bir süre sonra hata veriyor kitleniyor Cpanelden denediğim de hiç bir tepki olmuyor nasıl yedek alabilirim ?
mekici Ceday "“ sorunu tam anlamıyla çözülemedi. ” Bununla kastım yayınlanan son iki sürüm içindi. Kullandığınız sürümde herhangi bir hata bulunmuyor. Paneller konusunda fazla bilgi sahibi değilim bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
mekici Ceday Evet siz ilk beta 9 dosyaları ile kurulum yaptınız anlaşılan. Ben sorunu fark edince beta 9 dosyalarını güncelledim. Normalde olması gereken sürüm 0.2.0-beta.1 sizde 0.2.0 kurulu. Hostingde bunu nasıl değiştireceğiniz konusuna bakacağım.
mekici mekici Geçici olarak adsense kodunda bulunan <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script> bu kod satırını silersen site çalışacak.
Ceday @mekici Hocam şimdi sorun eklentiyi değiştirmek ile düzeliyor ise sorun yok gibi değiştirsek dahi sorun düzelmez ise bütün emek gidiyor mu ?
Ceday @mekici Evet denedim hocam ama düzelmedi eklentiyi devre dışı bıraktım düzeldi Musaitseniz güncellenmesi hakkında özelden sormak istiyorum konu uzamamalı
Ceday @mekici Pardon hocam keşke başta söylemiş olsaydınız kusura bakmayın 23′ten sonra iletişim kurarım