Ceday "“ sorunu tam anlamıyla çözülemedi. ” dediğiniz için site yedeği almam gerekiyor gibi fakat ftp aracılığı ile yedek alırken Bir süre sonra hata veriyor kitleniyor Cpanelden denediğim de hiç bir tepki olmuyor nasıl yedek alabilirim ?
mekici Ceday "“ sorunu tam anlamıyla çözülemedi. ” Bununla kastım yayınlanan son iki sürüm içindi. Kullandığınız sürümde herhangi bir hata bulunmuyor. Paneller konusunda fazla bilgi sahibi değilim bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
mekici Ceday Evet siz ilk beta 9 dosyaları ile kurulum yaptınız anlaşılan. Ben sorunu fark edince beta 9 dosyalarını güncelledim. Normalde olması gereken sürüm 0.2.0-beta.1 sizde 0.2.0 kurulu. Hostingde bunu nasıl değiştireceğiniz konusuna bakacağım.
mekici mekici Geçici olarak adsense kodunda bulunan <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script> bu kod satırını silersen site çalışacak.
Ceday @mekici Hocam şimdi sorun eklentiyi değiştirmek ile düzeliyor ise sorun yok gibi değiştirsek dahi sorun düzelmez ise bütün emek gidiyor mu ?
Ceday @mekici Evet denedim hocam ama düzelmedi eklentiyi devre dışı bıraktım düzeldi Musaitseniz güncellenmesi hakkında özelden sormak istiyorum konu uzamamalı
Ceday @mekici Pardon hocam keşke başta söylemiş olsaydınız kusura bakmayın 23′ten sonra iletişim kurarım