profilim Herşeyi Linguist ile çeviriyorken dediğim kelimeyi neden ftp den girip çevireyim 🙂 sitenin her yerini çevirebileceğim bir sistem yok mu
tolgaaaltas profilim bahsettiğiniz kısım core’a ait. Normalde çevrilmesi gerekiyor ancak arkasındaki sebep nedir ben de paylaştığınız bilgiler ışığında bir çıkarımda bulunamadım. Linguist normalde core üzerinde de değişiklik yapmanıza izin verir.
mekici mekici Bunu linguist ile yapamazsın. Bu yanlış bir bilgi oldu. Evet Linguist ile hepsini çevirebiliyor olman lazım.
profilim mekici Bilen var bilmeyen var. İllaki de emek vereceksin ama , bilmeyene de tek noktada çözüm bulmakta gerek. Sonuç itibari ile o program herşeyi çevirebilmeye yardımcı oluyor. Bu da olmalı neticede
mekici profilim Yok ben flagrow eklentilerini çevirmedim FOF’a taşınacakları için. Taşındıklarında ekleyebilirim. Ama @tolgaaaltas zaten bu çeviri işini güzel yapıyor. İki iş olmasın diye yapmaya da bilirim.
sezginyildirim mekici Beta 9 ile bende benzer sorunlar yaşıyorum, Linguist çeviri sekmesine tıkladığımda “İstediğiniz Kaynak Bulunamadı” hatası alıyorum… Php sürümü 7.3, paylaşımlı hosting kullanıyorum. Normal ssh hostinglerde problem var mı?