profilim tolgaaaltas Mesela Etiketler kelimesini Kategoriler şeklinde değişmek istiyorum. Aynı ne yaptımsam. olmuyor malesef
mekici profilim Bunu linguist ile yapamazsın. Bunun için /vendor/flarumtr/locale/core.yml yolunu takip et. core.yml dosyasında istediğin kelimeleri düzenle ve tekrar geri yükle. Ama önce TR dil eklentisini devre dışı bırak.
tolgaaaltas profilim bahsettiğiniz kısım core’a ait. Normalde çevrilmesi gerekiyor ancak arkasındaki sebep nedir ben de paylaştığınız bilgiler ışığında bir çıkarımda bulunamadım. Linguist normalde core üzerinde de değişiklik yapmanıza izin verir.
mekici mekici Bunu linguist ile yapamazsın. Bu yanlış bir bilgi oldu. Evet Linguist ile hepsini çevirebiliyor olman lazım.
profilim Herşeyi Linguist ile çeviriyorken dediğim kelimeyi neden ftp den girip çevireyim 🙂 sitenin her yerini çevirebileceğim bir sistem yok mu
profilim mekici Bilen var bilmeyen var. İllaki de emek vereceksin ama , bilmeyene de tek noktada çözüm bulmakta gerek. Sonuç itibari ile o program herşeyi çevirebilmeye yardımcı oluyor. Bu da olmalı neticede