• Ticaret
  • FlarumTR Android Uygulama Kampanyası

mekici, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
14 gün sonra

Uygulamanın 2. versiyonu yakında çıkacak.
V2′de yeni tasarım altbar, mevcut sürümde çalışmayan sosyal gişler çalışacak.

mekici IOS ve android uygulamanızı nasıl edinebilirim, bilgi vermeniz mümkün müdür?

Mevcut uygulamadaki hatalar giderilecek, uygulamanın yeni sürümü çıkacak.

V1- mevcut sürüm ve V2- yeni sürüm

mekici bu tartışmayı sabitledi.
      • [silindi]

Hayırlı olsun bol kazançlar.

9 gün sonra

Merhaba @mekici bir kaç sorum olacaktı . Sonrasında bende bir uygulama yaptırmak istiyorum.
      ADMOB -> Bu özelliği daha sonradan eklemek çok sıkıntı çıkartır mı. yada aktif pasif edebliyormuyuz. Daha yeni olduğu için reklam eklemek istemiyorum.
      OneSignal Bildirim -> Burada kullanıcıya özel mesaj mı gidiyor. Konunuza cevap yazıldı vs gibi.(Forumdaki bildirimler mi gidiyor) yoksa genel mesajlar mı?
      Sürekli güncellemeler (En önemlisi) -> Sonraki güncellemeler ücretsiz mi olacak yoksa cüzzi miktarla yeni versiyona geçebilcekmiyiz.

MURATGURCEMAL ADMOB -> Bu özelliği daha sonradan eklemek çok sıkıntı çıkartır mı. yada aktif pasif edebliyormuyuz. Daha yeni olduğu için reklam eklemek istemiyorum.

Bunu aç akapa yapamayız. Ya eklenir, yada eklenmez. İstenirse güncelleme ile daha sonradan eklenebilir veya çıkarılabilir.

OneSignal Bildirim -> Burada kullanıcıya özel mesaj mı gidiyor. Konunuza cevap yazıldı vs gibi.(Forumdaki bildirimler mi gidiyor) yoksa genel mesajlar mı?

OneSignal bildirim ile genel bildirim gönderilebilir. HEr kullanıcıya özel bildirim gitmez. Her kullanıcıya özel bildirim için Flarum OneSignal Web Push eklentisi kullanılabilir.

Sürekli güncellemeler (En önemlisi) -> Sonraki güncellemeler ücretsiz mi olacak yoksa cüzzi miktarla yeni versiyona geçebilcekmiyiz.

Mevcut uygulamada bir hata bulunursa aynı versiyon için ücretsiz güncellenir. Yeni versiyona geçiş ise ücretlidir.

bir ay sonra
        mekici, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
        bir yıl sonra
        bir yıl sonra
        mekici, tartışmayı kilitledi.
        10 ay sonra
        Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular