• Ticaret
  • Mobil uygulamamız olsun mu?

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi @NightKing Flarum için sıfırdan mobil tema kodluyor ve oldukça kaliteli.

Yeni Mobil Tema konusu İçin Aşağıdaki Bağlantıyı Ziyaret edin.
https://flarumtr.com/d/184-yeni-mobil-tema-gelistiriyorum

Özel Mesajlaşma Eklentisi Konusu İçin Aşağıdaki Bağlantıyı Ziyaret Edin.
https://flarumtr.com/d/551-flarum-ozel-mesajlasma-sistemi-90-oraninda-tamamlandi

Bu tema yakında FlarumTR kullanıcılarına sunulacak. Bende FlarumTR için kaliteli bir WebView (Android+IOS) uygulama yaptırayım diyorum, yeni mobil tema ile birlikte native app gibi olur.

Kim indirir mobil uygulamayı? Bir yoklama alayım ona göre işe girişeceğim 😀

PWA özellikleri olmayacaksa tarayıcıdan “Ana ekrana ekle” özelliğini kullanmaktan farksız olur. Ben pek sıcak bakmadım bu fikre, vakit ve emek kaybı diye düşünüyorum.

tolgaaaltas Emek kaybı olacak bir durum değil aksine siteye kullanıcıyı bağlayacak bir şeydir uygulama. Mesela takip ettiğiniz bir konu hakkında cevap geldiği zaman telefonunuza bildirimin gelmesi sizin siteye girmenizi sağlayacaktır.

NightKing Aynen hocam katılıyorum. Üstelik bunun Google’nin gözünde bir artı olduğuna eminim.

mekici Kesinlikle uygulaması olan web siteleri Google’ın gözünde +1 önde başlıyor.

NightKing PWA ile bahsettim zaten bu durumdan, PWA olmayacaksa bir anlamı olmadığını ifade ettim.

tolgaaaltas Bildirim göndermek için pwa olmasına gerek yok hocam. Kotlin ile programlanırsa bildirimde gönderilir.

İlk indirecekler arasındayım. 🙂 Umarım bir an önce yapılır ve siteye uygulama üzerinde giriş sağlarız. 🙂

Mobil uygulamalar @cihanhgir tarafından yapıldı. Yayına girince linkleri paylaşacağım.

• [silindi]

Yayinlandigi zaman indirecegim

Bunu bir hizmet olarak sunabilirsiniz aslında. Örneğin İOS uygulama yaparak kendi hesabınızdan paylaşabilirsiniz. Fiyatta biraz uygun olursa bir çok kişi yararlanabilir bu hizmetten.

İOS için her yıl 99 dolar vermek zorlayacaktır bir çok kişiyi ama uygulama yapıp kendi hesabınızda yayınlarsanız ve yıllık yayınlama bedeli alırsanız bir çok kişi yararlanabilir 🙂

bir ay sonra

selamlar android ve ios uygulamanızı çok beğendim, kendi forumum için kullanmak istesem, kaynak kodlarını paylaşır mısınız?

2 yıl sonra

mekici selamlar, android mobil uygulamayı güncellemeniz mümkün müdür? yeni başlık aç kısmına tıklayınca, 404 hatası alıyorum.

sanwhere Geçenlerde güncellenmiştim. Soruna bakıp yeni güncelleme göndereceğim hocam.

mekici, tartışmayı kilitledi.
                Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular