sezginyildirim NightKing Suspend yemedim, hangi siteden bahsettiğinizi bilmiyorum 🙂 Diğer siteyi kaldırdım, bu forumu arkadaşla birlikte yürütüyoruz.
NightKing sezginyildirim Benim bildiğim bi geokomplo vardı bir de youtube forumdu? youtube forum’a girilmiyor. Geokomplo da boşa düşmüş domain.
sezginyildirim NightKing Geokomplo’yu kaldırdım, youtube forumu şuan yönetiyoruz. Nasıl girilmiyor? Ben girebiliyorum şuan 😃
sezginyildirim Dün gece bir javascript dosyasının tek bir harfini değiştirdim tüm veritabanı çöktü, yine mi girilmiyor diye tedirgin oldum bir an 😃
SanalAnsiklopedim sezginyildirim Abi hiç sorma.. Çok ince bir forum. En ufak hatada sistem çöküyor bende. Kendine getireyim diye yarım saat uğraşıyorum.
NightKing SanalAnsiklopedim Evet biraz nazik ama laravel kullanıyorsanız uçak moduna geçiriyor forum sizi 🙂 hırs yaptım yaklaşık üç aydır devasa bir eklenti paketi hazırlıyorum. 😃 İçerisinde Seo optimizasyonundan tutun mobil görünüme ordan eklenti mağazasına etiketlerin özel isimlendirilmesine kadar her şeyi içinde bulundurucak bir eklenti topluluğu geliyor 😃
sezginyildirim NightKing Eline sağlık, benim o kadar bilgi ve deneyimim yok. Kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum. Projelerinizin bitmesini bekliyorum, mobil tema projeniz çok güzel duruyor.
SanalAnsiklopedim NightKing Hadi bismillah.. Eklenti yazı rengini değiştirme de olsa, sonra etiket isimlerini daire içine alma da olabilir. Hangisi olursa olsun süper olur abi.
SanalAnsiklopedim NightKing Abi solda bulunan eklenti hakkında; -Eklenti /Etiket isimlerinin yazı renkleri -Eklenti /Etiket isimlerini kutu içine alma Bu tarz da bişey ekleyebilir isen çok güzel olur. Zaten süper de, daha da güzel olur.
NightKing SanalAnsiklopedim Hala anlamadım hocam. Zaten etiketleri istediğimiz renge çevirebiliyoruz. Kutu içine almak ise CSS ile üç dört dakikalık iş 🙂
SanalAnsiklopedim NightKing Etiketi kutu içerisine alabilir miyiz? Rica etsem, Paylaşır mısın müsait olduğun bir zamanda.
NightKing SanalAnsiklopedim Nasıl yani etiket içerisine almak hocam ah bi anlasam 🙂 Etiketleri kutu içerisine almaktan mı bahsediyorsunuz?