Footerin başındaki siyah çizgi olmuyor bunu nasıl yaparım sanırım güncellenmiş footerınız kodlarıda güncellerseniz çok mutlu olurum
Flarumtr.com footer kodları
- Düzenlendi
ben footer’da 5,10 güzel sözün siteye her girişte rastgele olarak çıkmasını istiyorum.
buldum.
<style>
.rastgele-genel{border:1px solid #31699A;}
.rastgelesozler {
color: #fff;
text-align:center;
border:2px solid #fff;
background: #31699A;
text-decoration: none;
font:normal 15px Arial;
padding: 15px;
}
.rastgelesozler a {
font-weight: bold;
color: #000;
}
.rastgelesozler a:hover {
text-decoration: underline;
}
</style>
<div class="rastgele-genel">
<div class="rastgelesozler">
<script language="JavaScript">
quotes = new Array(10);
quotes[0] = "Hayat, insanın cesaretine göre büyür veya küçülür.";
quotes[1] = "Yüzüstü yere serilseniz bile, hala ileriye doğru hareket ediyorsunuzdur.";
quotes[2] = "İlk önce kendine ne olacağını sor; sonra ne yapmak gerekiyorsa yap.";
quotes[3] = "İnsanın hayatta güçlü olması önemli değildir, kendini güçlü hissetmesi önemlidir.";
quotes[4] = "Dünyanın düşleyenlere de ihtiyacı var, yapanlara da. Ama düşlediğini yapanlara daha çok ihtiyacı var.";
quotes[5] = "Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir.";
quotes[6] = "Savaşçı sevdiği şeyi yarım bırakmaz; savaşçı yaptığı şeyde sevgiyi bulur.";
quotes[7] = "Öfkeyi sevgiyle, kötülüğü iyilikle yen. Açgözlülüğü cömertlikle, yalanı gerçekle yen.";
quotes[8] = "Hayatınızı ortaya koymazsanız, hayatınızı kazanamazsınız.";
quotes[9] = "Bazı yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir.";
//calculate a random index
index = Math.floor(Math.random() * quotes.length);
document.write("\n");
document.write(quotes[index]);
</script>
</div>
</div>
turgut191919
Bunu nereye eklememiz gerekiyor?
SanalAnsiklopedim ben harici footer bölümüne ekledim.
turgut191919 teşekkür ederim
@mekici Footer kısmı hakkında olan konuyu güncelleyecek misiniz?
[bilinmeyen] Çok teşekkür ederim. Sağ olun.
[bilinmeyen] Elinize sağlık hocam baya başarılı olmuş. Yalnız şeyi soracaktım img klasörü yapmak istiyorum, tam olarak nereye koymam lazım klasörü? Resmi gösteremiyorum da.
Gördüğüm kadarıyla bir çok site bu yeni footer kodlarını kullanıyor. Benzer şekilde Headere bir kodlama yapmamı ister misiniz? Üst orta tarafta logo, altında menü, arka plan vs…
mekici Tabi ki çok güzel olur. Sizlerin elinden çıkan her şey çok güzel oluyor.
çok güzel gözüküyor
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Teşekkürler
Güzelmiş…
Teşekkürler
Teşekkürler hocam.
teşekkürler
teşekkürler