SanalAnsiklopedim Ayrıca SSL sertifikası kurulmamış. Bu konuda bilginiz olsun isterseniz cloudflare kuralım size de hem ücretsiz hem de CDN hizmeti sağlıyor sayfalarınız çok daha hızlı açılıyor.

NightKing @mekici Hocam çok sağolun, ben forum için söylemiştim. Fakat siz direk yazmışsınız çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!

NightKing Hocam DiscussionListItem.less dosyasında değiştirdiğiniz renk kodu kaçıncı satırda #E7672E bu renk kodu ile değiştireyim diyorum, bu sitede kullandığımız turuncu rengin aynısı.

bir ay sonra

Diğer bir alternatif yöntem olarak aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

.DiscussionList:not(.DiscussionList--searchResults) .unread .DiscussionListItem-title { color: #e7672e; }

mekici, başlığı Gece modunda okunmayan başlık rengini değiştirme olarak değiştirdi.
        bir yıl sonra

mekici Teşekkürler hocam. Daha sonradan bu konuya göz atacaklar için ben de şöyle bir derleyeyim:

Okunmamış tartışmaların başlık rengi
        .DiscussionList:not(.DiscussionList--searchResults) .unread .DiscussionListItem-title { color: #e7672e; }

Okunmuş tartışmaların başlık rengi
        .DiscussionList:not(.DiscussionList--searchResults) .read .DiscussionListItem-title { color: #dedbd9; }

Hadımköy Kombi Servisi Minecraft Türk Sunucular