- Düzenlendi
0.1.9.1 yayında
FoF Ignore Users 0.1.3 için çeviri düzenlemeleri.
- Çeşitli çeviri iyileştirmeleri.
composer update tolgaaaltas/flarum-ext-turkish
composer update tolgaaaltas/flarum-ext-turkish
Neler yeni?
@tolgaaaltas Hosting kullanıcılarının hangi dosyaları FTP’ye atması gerekiyor sizin eklentiyi kurabilmesi için?
https://flarumtr.com/d/529-ssh-olmayan-paylasimli-hostinglere-eklenti-yuklemek
Burada anlatıldığı şekilde yapabilir miyiz? Benim pc’de cmd açılmıyor. FTP üzerinden halletmem gerekiyor o yüzden. Şuan Beta9 kuruyorum sıfırdan. Sizin türkçe yamadan da yararlanmam gerekiyor.
SanalAnsiklopedim PowerShell ile de ssh bağlantısı kurabilirsin. Windows 10 Mağazası üzerinden Windows Terminal (Preview) uygulamasını da kullanabilirsin. Elbette paylaşımlı bir sunucuda kullanıyorsanız tıpkı yukarıdaki gibi eklentileri kurabilmeniz mümkün. S3′te buna değindim zaten.
Altlarına açıklamalı ne işe yaradığını da yazsaydınız tadından yenmezdi @tolgaaaltas
profilim Normalde bunların her biri için ayrı başlıklar oluşturulması lazım bu forumda ama yapılmıyor bir süre önce söylense de. Tabi ben size ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla birkaç kelimeyle her eklentinin ne işe yaradığını özet geçecek bir metin listeleyeyim;
süper paylaşım @tolgaaaltas işte bu şekilde olması çok daha iyi olmuş
tolgaaaltas mesela bu tür yeni eklentileri çevirdiğinizde ilk konuya dahil edip açıklamaları ile ne işe yaradığını yazsanız çok daha iyi olacak.
profilim listeye yeni eklentiler eklendiğinde ana gönderiye ekliyorum ama bu yalnızca bir çeviri paketi, eklentilerin ne olduğunu tanıtmak için her biri için ayrı tartışmalar açılması gerekiyor. Bu çeviri eklentisi, çevirilerin özelliklerini listelemekle yükümlü olmamalı.
tolgaaaltas Hocam akşam eklentinizi hazır kurulum dosyasına ekleyeceğim. Teşekkür ederim.
mekici Ben teşekkür ederim.
tolgaaaltas FlarumTR dil eklentisinden eklenti çevirilerini çıkarıyorum, sadece çekirdek ve çekirdek eklentileri kalsın. Sonra sizin çeviri eklentizi kurayım. İkisi birlikte olunca flarumtr’nin dil dosyasındaki çevirilere öncelik veriyor.
Eklenti FlarumTR’de kuruldu. Teşekkürler @tolgaaaltas
Yalnız bir önerim var. FOF Links eklentisinde bazı cümlelerin başında duran okları kaldırsan daha estetik görünecek..
mekici Onu sürekli unutuyorum, sanırım eklentinin kendi çevirisinde öyleydi diye bırakmıştım. Şimdi 0.10.1.1 olarak bir quick fix yayınladım.
Geri Bildirim: FOF Pages eklentisinin 12. satırında content_label:İçerik
şeklinde bitişik yazıldığı için Sayfa oluşturuken çeviriler gözükmüyor hocam @tolgaaaltas
mekici Şimdi görebildim, quick fix geldi hemen. Geribildirim için teşekkürler.